Last news in Fakti

18 Май, 2023 07:29 8 931 14

Силни емоции в предпоследния епизод на "Ергенът 2"

  • ергенът 2-
  • евгени генчев-
  • мика-
  • финал

Мика напусна на крачка от финала

Предпоследният епизод на "Ергенът 2" започна с вълнуващи срещи на трите претендентки за сърцето на Евгени Елена, Валерия и Микаела с близките им.

Пред майка си и най-добрата си приятелка Елена сподели, че е много влюбена.

Евгени каза пред близките на Елена: „Тя е изключително умна, красива, чаровна. Много е силна и наистина тя е отдадена на хората, които са до нея. Тя прави каквото е нужно, каквото чувства, че е правилно, за да защити и да даде максималното на хората до себе си. Това е оставило най-дълбоко впечатление в мен.“

Елена пък сподели: „Аз наистина не вярвам, че няма да си тръгнем от тук ръка за ръка. Не съществува друга опция за мен, просто защото знам колко е невероятен този мъж.

„Разкъсан съм. Принципно разчитам на логиката, разчитам на разума и на сърцето, но в момента ми е като някаква мъгла“, обясни Евгени.

Последва и лична срещу между Евгени и Ети.

Среща имаше и Микаела с родителите си. Червенокоската не скри сълзите си от срещата с най-близките си.

Последва и един истински полет на любовта...

Пред майка си Валерия сподели, че не е очаквала всички емоции в предаването:

Микаела си тръгна малко преди финала на предаването. Красавицата не успя да вземе роза на Церемонията в имението, като така остана трета в "Ергенът".

"Разбрах, че ще се плува в бурни води, веднага след втория коктейл. Това написа Мика в Инстаграм, след като напусна "Ергенът" ден преди големия финал.

Е, точно тогава, сред женска врява и шум от дантела се роди и първият лозунг: "В любов и във война няма правила". Това пък донесе "Двоен стандарт", пулсиращи вени, арогантност на всяка цена.

Всъщност, много театър и малко майсторство...

Липсваше ни онова доброто, женското дето можеше да озари и душата на разбойник. Късмет, че бяхме "статистките", за да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което живителен сок не течеше.

Не е моя тази битка. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е любов, към себе си и към хората.

Скъпи хора, днес напускам като победител.

Нека, войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни замъци...докато всъщност всички търсят себе си.

Как се води битка от фанатични герои за фанатични каузи? Без срам от хората и страх от Бога.

Мили мои, не всичко е на всяка ценa", написа Мика.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боза отвсякъде

    17 2 Отговор
    "Силните емоции" са на Източния,тука от 33 години разиграваме евтин колониален сериал като "западен начин" на живот и нищо повече..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Робски пазар

    15 0 Отговор
    Колко месеца ще ги избира? Това даже и на робския пазар в Анадола не се предлага. Поне зъбите им да беше прегледал, че да не се мине.

    Коментиран от #9

  • 4 Пародия на жени и на ерген

    14 4 Отговор
    Предаване за възрастни XXXXXL
  • 5 Новичок

    8 2 Отговор
    А Харалан Александров чака нови избори.И те така.
  • 6 Последните

    13 2 Отговор
    думи на Мика : "Без срам от хората и страх от Бога.
    Мили мои, не всичко е на всяка ценa", написа Мика. " потвърждават, че в тази "компания" тя беше най- богата духовно и емоционално. И най- изящна и красива. Горкият ерген, който трябва да си избере съпруга за три месеца...
  • 7 123456

    12 2 Отговор
    Уж умно момиче изглежда - защо се е гмурнала в тая помия ....
  • 8 ХиХиХииии

    11 2 Отговор
    Ергенът и той един вкус избор, като бог щеше да живее с Мика на Дедите ни Бяло море, Гърция, но предпочете непосредствените две
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ами,

    3 2 Отговор
    Мика като не може да плува защо се е хвърлила в бурните води на трагикомедийно риалити.Уж умна,учи право но и тя се бута за да се рекламира.Дрема 2 месеца на диванчето като Снежанка натокана и чакаше принца да я събуди оначе не би.Статиска си беше.При нея е сърби,боли,драго ми е.Изобщо не харесва ергена,това го потвърдиха и други участнички,само чупеше стойки за пред публиката.За съжаление това предаване го гледат 90% жени а не мъже. заради който 99.99% от участничките са влезли.Изля си злобата накрая в инстаграм и тя.
  • 11 ......па

    4 2 Отговор
    Мика трябва да е благодарна на Виктория,че показа на Евгени раздвоение в това дали е влюбена в него или не и затова той я отпрати.Иначе тя щеше да е в тройката на финала с Валерия и Елена защото той имаше предпочитание към нея.Мика беше резерва и отношението му беше като към по-малка сестра.Мика си живее още в приказния свят на феичките,държанието и тийнейджърско и не съответства на външния вид който си е докарала на зряла жена с червената коса и силния грим който си прави.
  • 12 мдаааа

    5 1 Отговор
    Гроздето е кисело. Странно решение да влезе в Ергенът /където Евгени си търси жена/, за да търси себе си. Май е объркала риалитито.
  • 13 Тото

    5 1 Отговор
    Логично е да избере глуповатата Валерия, на Елена и трябва мъж, не жиголо.
  • 14 ужаснисте

    1 0 Отговор
    - Ти си мома, а аз съм ерген... Сещаш ли се какво имам предвид? - Че сме грозни и двамата?!!