21 Май, 2023 15:18 19 286 3

Откриха мъртъв предполагаем син на Ален Делон

  • ален делон-
  • предполагаем-
  • син-
  • мъртъв-
  • мистериозна смърт

Булон, известен също като Кристиан Булон, твърдеше, че е син на Делон и емблематичната немска певица Нико

Откриха мъртъв предполагаем син на Ален Делон - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мъж, който дълго време твърдеше, че е син на френската филмова звезда Ален Делон заради връзката си с емблематичната немска певица Нико, беше намерен мъртъв в Париж, съобщиха от прокуратурата.

Тялото на Ари Булон, 60-годишен фотограф, беше открито в дома му в столицата, съобщиха властите, а в момента тече разследване на причината за смъртта, пише iwoman.bg.

Още един човек е задържан от полицията по обвинение в неоказване на помощ на човек в опасност, заяви прокурорът, потвърждавайки по-ранни съобщения в местен вестник.

Вестник "Паризиен" съобщи, че задържаният от полицията е спътникът на Булон.

Френските власти съобщиха също така, че Булон е страдал от хемиплегия - заболяване, което може да доведе до частична парализа.

Булон, известен също като Кристиан Булон, твърдеше, че е син на Делон и Нико, който придобива известност най-вече като певец на авангардната американска рок група The Velvet Underground.

Делон, който има кратка афера с германската певица през 60-те години, отрича да е баща, въпреки че Ари е отгледан от майката на Делон - Едит Булон, която официално го осиновява заедно със съпруга си.

Булон описва хаотичния си живот в книга от 2001 г., озаглавена "Любовта никога не се забравя".

Като тийнейджър той се присъединява към музикалните турнета на майка си Нико и се снима в няколко филма, потъвайки в света на наркотиците и това, което нарича "артистична страна на чудесата", която го отвежда по целия свят.

След смъртта на Нико през 1988 г. той прекарва известен период от време в рехабилитационна клиника и се подлага на психиатрично лечение.

Булон е подал молба за признаване на бащинство във Франция, но тя е била отхвърлена, тъй като Делон официално е жител на Швейцария. Предстои обжалване на решението.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    7 0 Отговор
    Ееее,вчера следобед пак го публикувахте със стилистична грешка в заглавието!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Калпазанин

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХАХАХА":

    За трети пореден ден го откриват утре да очаква е пак "новината"
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.