Last news in Fakti

23 Май, 2023 11:15 2 599 3

Обвиниха жена за смъртта на предполагаемия син на Ален Делон

  • ален делон-
  • извънбрачен син-
  • мъртъв

Партньорката на Ари Булон бе обвинена в непредумишлено убийство и в неоказване на помощ на човек в опасност

Обвиниха жена за смъртта на предполагаемия син на Ален Делон - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Партньорката на Ари Булон, френския фотограф, който твърдеше, че е син на актьора Ален Делон и който бе намерен в събота мъртъв в парижкото си жилище, бе обвинена в непредумишлено убийство и в неоказване на помощ на човек в опасност, предаде Франс прес.

Жената бе обвинена и за пренасяне, притежаване, продажба и преотстъпване на наркотични вещества.

Именно партньорката на Ари Булон съобщи на Бърза помощ, че е намерила трупа на фотографа в жилището му в Петнадесети парижки район.

Истинското име на Ари Булон, който бе частично парализиран, беше Кристиан Булон. Той беше на 60 години.

Роден през 1962 г., Ари Булон, винаги се е смятал за син на Ален Делон от връзката му с германската певица Нико. Ален Делон винаги е отхвърлял това бащинство. Той е имал кратка връзка с Нико, наричана "Гарбо на пънка", известна и като топ модел, певица и актриса, припомня БТА.

Като дете Ари е отгледан от майката на Ален Делон - Едит Булон, чието фамилно име той носи, след като тя го е осиновила заедно с втория си съпруг - Пол Булон. Ари Булон заведе дело за признаване на бащинството от Ален Делон, но френското правосъдие се обяви за некомпетентно по въпроса заради това, че местопребиваването на Ален Делон е в Швейцария. Ари Булон обжалва това решение.

Когато Ари Булон е тийнейджър, той се присъединява към майка си Нико по време на нейните певчески турнета и потъва заедно с нея в света на дрогата. След смъртта на Нико през 1988 г. Ари Булон на няколко пъти е приеман в психиатрия и за лечение за дезинтоксикация


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    4 1 Отговор
    Ами нали има днк тест да вземат проба и се разбере или бащата го смята за фантом ,ненужен..винаги съм казвала че мъжете са от друга планета студени същества няма нищо общо с жената,бащата ако е бил неразумен Антъни не е ли контактувал с това момче?!Възможно е да има още няколко деца но пък е грях да се крият такива неща,как ли е живяло това момче с такава съдба не е лесно да знаеш че не си обичан и отречен от собственият ти родител/и /в децки дом /да живееш с мисълта че си грешка много е травмиращо ставаш по силен или психопат .Тази новина не я знаех но ме учудва ,не е спомената в главните новини .

    Коментиран от #2

  • 2 Бг човек

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    На Стефан Данаилов синът му ,как беше с него?
    Същата работа

    Коментиран от #3

  • 3 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бг човек":

    Да си призная не знаех ,както обичам да казвам аз знам че нищо не знам чета ,следя теми които са интерес за мен.Тука даже виждам на снимаката че е от Бе еф ем тв ама в социалните мрежи които не подържам не знам дали ще върна в тях онлайн някой ден и пропускам клюкини .Едно от най лошите човешки постъпки на Земята е точно това ,най голямата болка която е възможно да причиниш на най милото тоест собственото ти дете