Last news in Fakti

23 Май, 2023 10:56 6 594 5

Мисис България скри шапката на шеф Манчев в "Черешката на тортата"

  • черешката на тортата-
  • мисис българия-
  • кулинарно шоу-
  • иван манчев

Манита Вартан приготви традиционно арменско меню, с което нахрани първите гости в новия сезон на шоуто

Новият сезон на “Черешката на тортата" по Нова телевизия започна с любопитна порция екзотика. Мисис България 2022 Манита Вартан спретна традиционно арменско меню за гостите си, от което дори самия кулинарен експерт се изненада и призна, че е научил нови неща.

“Аз се чувствам колкото арменка, толкова и българка", обясни Манита, цитирана от varna24.bg.

Акцентът обаче беше поставен на друг интересен елемент от заснемането на готвенето. Мисис България се появи в кухнята си в блуза с щедро деколте и обяви, че това е специален поздрав за шеф Манчев. “Надявам се да ме вземе за асистентка в предаването", заяви Вартан.



“С тази униформа - направо ще те взема за шеф", коментира шеф Манчев, без да се развълнува много от провокациите на миската. Манита пък заяви, че според нея е мит, че миските не могат да готвят и именно “Черешката" го е доказала в предишните си издания, където е имало доста красиви участнички с корони от конкурси.



В първата седмица на новия сезон на предаването му, останалите участници са певицата Катя Близнакова, актьорът Калоян Катинчаров, бившата участничка в Hell’s Kitchen България Деси Цонева и футболният треньор Велислав Вуцов. Те останаха доста изненадани от арменската вечеря, макар и някои от тях да отчетоха, че на трапезата ястията са били твърде много и ефектът се е позагубил.



Изненадата на Мани успя да смае гостите - нейната гордост Елизабет пя от сърце за тях. А за цялостното си представяне в кухнята и атмосферата, която създаде, първият домакин в новия сезон получи 39 точки.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Козметик

    8 9 Отговор
    Топ красавица !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мъдурко

    10 3 Отговор
    Бих и го наб.....!
  • 4 Красавица и куку

    12 5 Отговор
    Оперирала си е гигантския арменски нос, но хирурга не е имал толкова дълъг скалпел и пак стърчи...
  • 5 Че тя нищо не готви

    6 1 Отговор
    свекървата направи всичко . не е честно.