Last news in Fakti

23 Май, 2023 16:17 2 374 0

Победителят в "Капките" ще участва в нов филм (СНИМКА)

  • владимир михайлов-
  • като две капки вода-
  • победител-
  • нов филм-
  • роля

Тази година вероятно ще се окаже една от най-натоварените и най-успешните за Владимир Михайлов

Владо Михайлов спечели тазгодишния сезон на музикалното шоу "Като две капки вода". Той спечели сърцата на публиката във финалната нощ с образа на Васил Найденов, който наблюдаваше имитацията от първия ред в залата.

Ето, че сега гласовитият Владо е изправен пред нов проект - филм, в който ще си партнира с Неда Спасова, iwoman.bg. Двамата вече имат опит пред камерата като любовна двойка в сериала на NOVA „Братя”.

В новата лента актьорът влиза в ролята на скулптор, а актрисата на банков мениджър. Снимките започват в края на месеца. Тази година вероятно ще се окаже една от най-натоварените и най-успешните за Владимир Михайлов, който в момента е на върха в родния шоубизнес.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА