Last news in Fakti

26 Май, 2023 07:00 6 456 0

Дневен хороскоп за 26.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко по-напрегнат ден за Раците

Дневен хороскоп за 26.05.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Инвестирайте в знания и информация в този ден. Днес е много подходящ момент да си направите план-списък с нещата, които са ви важни и искате да постигнете в близките месеци. Бъдете ясни и конкретни и най-важното напълно искрени.

Телец

Благодарение на интуицията си днес може да направите изключителни неща. Просто се доверете и следвайте вътрешния си глас. Интуицията е като телепортирането, бързо ще ви заведе там, където искате да бъдете.

Близнаци

Ден голям, ден безкраен, носи интересни предизвикателства. Един чуден ден да се свържете със своя род. Направете родословно дърво или поговорете с по-възрастни роднини. Енергията от миналото днес ще работи за вас.

Рак

Малко по-напрегнат ден. Ще се чувствате странно притиснати от обстоятелствата. Опитайте да не "си слагате на сърце" думите на другите. В крайна сметка важно е вашето мнение за самите вас.

Лъв

Твърде важен ден за вас. Намерете време да останете насаме със себе си и с мислите си. Формулирайте и запишете нещата, които искате най-много.

Дева

Трудно е да отговорите на въпроси,, чиито отговор е очевиден. Затова просто наблюдавайте внимателно и търсете простите решения.

Везни

По изненадващ начин ще получите подкрепа и внимание от другите. Добър момент за партньорски дейности, макар да не е подходящ за начало. Време за приключване.

Скорпион

Днес преобладават активните енергии, което е предпоставка за повече динамика, говорене, действия. Въпреки това е ден повече за анализ и планиране. Контролирайте, но правилно, без манипулации.

Стрелец

Където има любов, има много грешки. Не се упреквайте, но и не продължавайте да повтаряте грешките си. Където няма любов, всичко е грешка.

Козирог

Търсейки практичното, полезното, ритмичното, правилното, задайте си въпроса - по чии критерии? Дали не сте твърде консервативни и не губите ли радостта от живота?

Водолей

Любовта е радост и удоволствие, така че потърсете тези чувства в себе си. Един ден, в който да споделите цялата пъстрота на пролетта в отношенията си с другите.

Риби

Емоции и въпроси, прави емоционални въпроси, а това прави деня ви толкова шарен, плавен и различен. Не е време за ново начало, но определено е време за вас самите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА