Last news in Fakti

26 Май, 2023 09:07 9 927 5

Най-вредните съпрузи според зодията

  • вредни-
  • съпрузи-
  • зодии

Това са Рак, Дева, Скорпион, Водолей и Риби

Най-вредните съпрузи според зодията - 1
Снимкa: Shutterstock

Мъжете от тези зодии са толкова вредни, че животът с тях се превръща в изпитание за всяка дама. Ето с кои мъжки зодиакални знаци е трудно да се намери общ език, според астролозите.

Рак

Мъжете Рак са доста вредни. Привидно са много сладки, но ако си наумят нещо, тогава не могат да бъдат спрени по никакъв начин. Те не само ще реализират идеята си, но ще я направят най-важната за цялото семейство. Ще залепят магнитче на хладилника и ще настояват на своето, докато всички в крайна сметка не приемат тяхната гледна точка.

По-добре е винаги да се съгласявате с тях. По своята упоритост мъжете Рак могат да съперничат на Телеца, Овена и Козирога, като значително ги превъзхождат в някои аспекти. Обсебеността на Раците от себе си често не познава граници, което ужасно дразни любимите им. Това е една от най-егоистичните зодии.

Дева

Девите могат да уморят всеки с безкрайните си изисквания. Те са досадни чистофайници, обожават реда и са спокойни само когато всичко в къщата и семейството се подчинява на определени правила. Мъжете Дева трудно приемат промяната на правилата, защото имат нужда от стабилност и спокойствие.

Ако нарушението се отнася до финансовата страна на семейния живот, тогава вредността на Девите надхвърля всички граници. Те ще натякват до безкрай. Ако това не проработи, може просто да спрат да разговарят. Докато не им се развикате, няма да разберат, че са прекалили.

Скорпион

Мъжете Скорпион са чудесни са по много начини, но понякога стават толкова непоносими, че ви се иска да изкрещите от отчаяние. Но просто трябва да издържите. От друга страна, това не е толкова голям минус, ако наистина обичаш някого.

Представителите на тази зодия обичат да спорят. Карат се с жената, с децата, с родителите. Невъзможно е да ги убедите в каквото и да било. Те са прави и толкова. Доста са отмъстителни, така че ако съпругът ви Скорпион постоянно ви натяква грешките отпреди пет години, хич не се изненадвайте. Тези мъже помнят като слонове.

Водолей

Личните желания за Водолея винаги са приоритет. Тези мъже упорито ще работят за целта си, дори това да противоречи на интересите на цялото семейство. Ако съпругата изрази несъгласие или недоволство, Водолеят ще се оплаче на всички, че тя го ограничава.

Освен това, всички Водолеи се раждат ревниви до немай къде. Те са много грижовни, но често прекаляват, опитвайки се да контролират жена си навсякъде и във всичко. Това обаче не се дължи на липса на самочувствие - просто Вселената е създала Водолея такъв.

Риби

Мъжете от тази зодия често променят настроенията си и животът с тях е като постоянно надбягване с препятствия. Това са същите мъже, които майсторят нещо в гаража, ходят на футбол по-често от другите, забавляват се с приятели. Вредността им идва от тяхната потайност. Предпочитат да не споделят плановете си.

Рибите са сигурни, че са прави, каквото и да се случи. Ако са направили грешка, не може да се очаква извинение от тях. Разговорите няма да доведат до нищо. Тези мъже заслужват да бъдат обичани, но първо трябва да свикнете с техните странности.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трилистник

    11 4 Отговор
    Всичко това е вярно но не за мъжете, а за жените. Живях с една такава давеща се в изисквания "Дева". Добре, че се отървахме о време.
  • 2 Сочи

    7 0 Отговор
    Най добрата зодия е спокойствието, позитивизма, необръщане внимание на Нарцисите.
  • 3 Сочи

    4 0 Отговор
    Най добрата зодия е спокойствието, позитивизма, необръщане внимание на Нарцисите.

    Коментиран от #4

  • 4 Казанова

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сочи":

    Сочи,ще ти пръсна крайбрежната ивица,ако ми паднеш.Много сладка кицька си!
  • 5 Дядо Поп

    2 2 Отговор
    Скоро не бях чел такъв куп глупости...