Last news in Fakti

27 Май, 2023 13:34 10 242 25

Мис България 2007 ли е разстреляната в ЮАР съпруга на Къро?

  • гергана кочанова-
  • мис българия-
  • къро-
  • убийство-
  • юар

Бащата на Гергана потвърди, че тя е живяла с издирания с "червена бюлетина" от Интерпол Къро

Красимир Каменов, известен с прякора си Къро, и съпругата му Гергана са били убити при нападение в дома им в Южна Африка, гласят първоначалните сведения при нападението, в които се твърдеше по-рано, че сред жертвите е и едното им дете.

По-късно стана ясно, че жертвите на разстрела са Къро и жена му, тяхната икономка и един охранител. За негова съпруга се спряга именно Гергана Кочанова, която е носителка на титлата „Мис България Вселена“ от 2007 година, пише lifeonline.bg

През 2015 година името на Гергана започва да се свързва с Красимир Каменов – Къро. В жълти медии се появяват дописки за раждането на наследник на Каменов. По това време Гергана Кочанова сменя фамилията си в социалните мрежи на „Каменов“, припомнят те.

В публикациите от тогава се съобщава, че Къро е станал баща, а бебето се е появило на бял свят в началото на 2015 година. Дотогава Къро не е имал проблеми с правосъдието. През годините разследванията винаги го подминават, макар ченгета да го обявяваха за дясна ръка на Христофорос Никос Аманатидис – Таки в бандата на „Чуковете“.

Разбиването на бандата провокира нарковойна в София и тогава Къро набързо духна в ЮАР. У нас остана официалната му съпруга, която продължи да движи легалния бизнес на боса.

В Южна Африка според слуховете Красимир Каменов заживява с модела и носителка на титлата Мис България Гергана Кочанова в огромно имение насред саваната, макар и в публикациите от преди 8 години да се твърди, че Каменов се е разделил с манекенката и детето е от друга, то съвпаденията в имената изглеждат твърде съмнителни.

Проверка установи, че от години Гери Кочанова живее в ЮАР в голям дом и има икономка, отглежда две момчета и едно момиченце.

В крайна сметка самоличността на Гергана Кочанова бе потвърдена от баща ѝ - Петър Кочанов, един от най-добрите български плувци през 70-те и 80-те години на миналия век. Почерненият родител споделя, че научил за смъртта на дъщеря си от служител в дома ѝ.

Съкрушеният баща е шокиран от жестокостта на убийствата и погазването на неписани закони дори за мафиотските среди. "Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власти и пари. Както и в политиката, така и в това".

Според полицията в Кейптаун има 4 жертви с огнестрелни рани при нападението, 2 жени и 2 мъже на възраст между 40 и 50 години, но между тях няма непълнолетни. Жертвите са открити в къщата, в която са живели, с "многобройни прострелни рани" и всички са били убити на място. Къщата е в един от най-богатите квартали в ЮАР - Константия, известна с големите имения и винарните си.

Разстрелът се случва два месеца след като прокуратурата повдигна обвинения на Каменов и го обяви за международно издирване. Той беше обвинен задочно в поръчителство на убийството на бившия шеф на криминалната полиция Любомир Иванов през 2022 г.

В по-далечно минало Каменов беше известен като близък съратник на Христофорос Аманатидис-Таки, който през 2009 г. беше обвинен като ръководител на група за разпространение на наркотици и нанасяне на тежки телесни повреди, но около пет години по-късно обвиненията тихомълком отпаднаха.

Позабравеното име на Къро изплува през март 2023 г. По време на пресконференция главният прокурор Иван Гешев обвърза Каменов с бившия мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев.

Според обясненията на шефа на обвинението тогава двамата бегълци от правосъдието в държавата били част от престъпен заговор за дискредитиране на държавното обвинение и лично неговия шеф.

Бяха излъчени и серия аудиозаписи, за които се твърдеше, че Каменов разговаря с различни лица. Изброени бяха и няколко други имена. От разговорите става ясно, че са били събрани 450 хиляди лева за поръчковите убийства на висши полицейски ръководители.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе тва

    51 5 Отговор
    верно прилича на пеньо от байбрадър

    Коментиран от #22

  • 2 Калпазанин

    51 2 Отговор
    Мис не мис мистър другар господин и и и и и всеки си отива от този свят, ковчега джобове няма
  • 3 На Пеньо човката

    19 1 Отговор
    беше като на Веждито,ама тънка
  • 4 ХАХАХА

    83 4 Отговор
    Това клише "не се посяга на жена и деца ,колко пъти още ще го въртите? И въобще какво ни вълнува смъртта на престъпник и неговата мутреса? Каквото са търсили това са намерили.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Аз съм мис чеп

    11 1 Отговор
    прилича на мен!
  • 7 фенче

    51 0 Отговор
    една винарна в задния двор, планина, море, океан, топъл климат, лов на големи животни в саваната, какво повече да желае човек от живота, вие вярвате ли, че политиците ни, които ги създават и контролират подобни индивиди, живеят по лошо, и имат по малко пари от тях, това би било абсурд, сигурно имат още по прекрасни имения, но няма кой да ни ги покаже
  • 8 Хайде сега

    64 2 Отговор
    Какво значи - била невинна? Нали е знаела, че тоя е мафиот и наркотрафикант, откъде идват парите за луксозния живот? Рискът да те застрелят като куче е в зара, да си беше взела добро момче - програмистче и сега щеше да е жива. "Горките" са само децата им, те избори не са правили и вина не носят, само последиците.
  • 9 Реалист1

    26 9 Отговор
    Гешев изрови името на Къро преди 2 месеца.
    А президентът Радев беше в ЮАР само десетина дни преди убийството. Според записите двамата работят в синхрон.
    Всекии да си направи изводите.

    Коментиран от #23

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 За живота който са водели, съпругът и

    55 1 Отговор
    Колко ли майки и бащи е разплакал не се споменава, затова има неписан закон че всичко рано или късно се плаща, и ако не искаш или не можеш да му платиш цената по добре не го вземай
  • 12 Една

    51 0 Отговор
    Миска или плеймейтка не видях да се влюби в тракторист ,който работи при местен земеделец ! Или в пък да живее с бащата ,майката и бабата на Пешо стругара в двустаен апартамент.После казват ,че щастието не било в парите...
  • 13 Стършел

    13 1 Отговор
    Никой не споменава децата каде са, добре ли са, при властите ли са или са отвлечени.

    Коментиран от #17

  • 14 Изяснител

    16 2 Отговор
    ...каква е разликата м/у убийство и разстрел...
  • 15 ИВАН

    30 2 Отговор
    Не виждам някой да съжалява за една крава живяла с едра мутра - потънали в разкош и пари.
  • 16 Демократ

    15 2 Отговор
    Пука ми на мене
  • 17 да,

    14 1 Отговор

    До коментар #13 от "Стършел":

    Децата са живи,били са на училище по време на разтрела.
  • 18 РЕАЛИСТ

    14 3 Отговор
    Баща ѝ го помня. Петър Кочанов. Беше най добрия плувец в България навремето.Рекордьор на България в кроула. Отмъкна ми едно гадже.
  • 19 Исторически парк

    27 1 Отговор
    Всички бг миски са мутрески!
  • 20 така е

    9 1 Отговор
    Вече лично държавните власти поемат мокри поръчки и цялата организация минава през тях.
  • 21 Беднякът с висше от '&0-те

    14 0 Отговор
    Е няма да е Марчето съседката продавачка в кв.магазинче с ....две деца и два ВУЗ-а я...
    Тя една друга само по едни бикини,що забърса....
  • 22 Aлфа Bълкът

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "абе тва":

    Може той пък да е бил икономката!
  • 23 Aлфа Bълкът

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "Реалист1":

    Бойко стана куче на каишка! Жоро Стоев лека му пръст казваше, че не е никаква мутра, а стойкаджия, дето се въртял около мутрите!
  • 24 Писател фантаст

    2 0 Отговор
    Пръднах
  • 25 Така е

    3 1 Отговор
    като живееш с отпадък, който си играе с огъня. Жалко за децата.