Last news in Fakti

27 Май, 2023 09:45 5 064 51

Бащата на убитата в ЮАР Гергана: На жена и деца не се посяга. Нечувано е дори за мафиотските среди

  • юар-
  • убийство-
  • гергана кочанова -
  • красимир каменов-къро

"От бизнеса нищо няма да остане. Край. Всичко свърши", твърди тъстът на Красимир Каменов - Къро

 Бащата на убитата в ЮАР Гергана: На жена и деца не се посяга. Нечувано е дори за мафиотските среди - 1
Снимка: bTV

През седмицата стана ясно, че четирима българи са застреляни в Кейптаун. Сред тях е издирваният с червена бюлетина на Интерпол Красимир Каменов - Къро и съпругата му. Специално пред NOVA говори бащата на убитата Гергана Кочанова - съпругата на Красимир Каменов-Къро. Това е големият български плувец от миналото Петър Кочанов, който сега живее в Съединените щати.

Петър Кочанов е един от най-добрите български плувци през 70-те и 80-те години на миналия век. Научава за смъртта на дъщеря си от служител в дома на дъщеря си.



"Тя беше най-добрия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е огромна. По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа", споделя той.

Гергана Кочанова е била модел. През 2007а година заминава на снимки в Чикаго където се ражда първият ѝ син Красимир – кръстен на баща му.

"Сега внучето ми изпраща снимки. И казва "Най-добрата майка на света". Не мога да спра да плача…за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-добрият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прекрасни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам само една дъщеря. Нямам 2,3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов. Мъката е огромна", категоричен е Кочанов.

Съкрушеният баща е шокиран от жестокостта на убийствата и погазването на неписани закони дори за мафиотските среди. "Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власти и пари. Както и в политиката, така и в това".

Тази година Петър Кочанов отпразнува 60-и юбилей. Издържа се като шофьор и сега се притеснява как ще се грижи за трите деца, останали сираци. "От бизнеса нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край.
Ще го разграбят. Да. Ненапразно казвам, че всички около него бяха предатели. Всички. Той беше сам срещу всички. Това беше. Но беше голям мъжкар. Голям мъжкар. Много си обичаше децата", твърди Кочанов.



И допълва: "Защо жена? Защо жена? Какво общо има тя? Какво може да направи тя? Тя е един красив и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото посягат на нея? Все пак в последните 100 години не вярвам да има такъв случай в историята, не само в България, но и в Африка, Русия, Италия, в Америка. Няма такъв случай. От нея нищо не зависи. Абсолютно. Той си решаваше всичко сам".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    33 37 Отговор
    ПРАВИЛНО Е:На жена и на деца не се посяга.

    Коментиран от #17, #27

  • 2 Голата истина

    76 8 Отговор
    Тя па жената е знаела че спи с престъпник като се избиват престъпници е добре за обществото
  • 3 Питам:

    96 5 Отговор
    Този баща не е ли запознат с понятието "мутреса"?

    Коментиран от #24

  • 4 ХАХАХА

    53 3 Отговор
    От личен опит го знае или клише от някоя книга ? Освен това мафиотите вече не са това ,което бяха .
  • 5 ФЕЙК

    58 4 Отговор
    Нали сме държава на мутри, шарлатани, крадци и лъжци призовавам президента да обяви национален траур за Къро!
  • 6 ДДРОнег

    65 17 Отговор
    Това с жената и децата го обясни на оня от Банкя. Той посяга на всичко.
  • 7 мдааа

    27 25 Отговор
    Само ЦРУ работи така.

    Коментиран от #10

  • 8 Радо

    48 5 Отговор
    Каквито майката и бащата, такива и децата - поне да им е за урок да бъдат нормални хора, а не престъпници, като родителите си.
  • 9 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    91 4 Отговор
    Къде беше ти когато тя си избираше партньор?!
    Или беше горд....дъщерята омъжена за мутра с много крадени пари?
    Сама си е избрала съдбата!
    Кво ревеш сега?!
    Малко е късно!
    Радвай се, че внуците ти са живи!

    Коментиран от #15

  • 10 прабългарин

    20 6 Отговор

    До коментар #7 от "мдааа":

    и цар борис,оня покръстителя ни в дъщерната религия на юдаизма-християнството!

    Коментиран от #38

  • 11 Aлфа Bълкът

    32 2 Отговор
    Точно там се удря първо, ама нашата мафия фалшива.
    Тя не е плод на естествен подбор като италианската, а плод на ДС. Като почнат мутретата да се карат, и от ДС ги арестуват, открояват, ако не се получи ги сменят.
  • 12 Сталин

    61 1 Отговор
    Га ядохте кюфтетата ,а българския народ страдаше от корупцията на този къро,тогава не ревахте,в другия свят извън България,не може да се €баваш с хората ,иначе куршум,не като нашите мишоци да пъшкат под терора на разни нищожества,бизнесмени и мутри
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Госあ

    39 5 Отговор
    Напротив, и жената и децата и децата на децата. И родителите. Така трябва да се прави.
  • 15 Aлфа Bълкът

    28 1 Отговор

    До коментар #9 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Тая като я потърсих, помислих че Пеньо от Биг Брадър ми излязъл. Пък се оказа, че е мис България. 🤯
  • 16 Явно

    42 1 Отговор
    Кодекса на мафиотите се е променил.А за убитата Бог да я прости да беше с оженила за някой учител а не мафиот и сега щеше да е жива
  • 17 Ще има и още

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "глоги":

    Подобни "правила" важат в Европа, в Америка. В тази държава обаче понякога се случват доста страшни за нашите разбирания неща. Чел съм за различни случки там и не се учудвам от начина на извъшване на престъплението. Разбойниците ни бягат там защото закон не ги лови. Е, това важи обаче за всякакви закони......
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 С.П.

    37 0 Отговор
    Светецът Княз Борис I Михаил е казал: "Искам главата му, главата на жена му, децата му и на целия му род..."
    Ако човек се разрови в Търговския регистър, ще види, че жената на Къро е била в ръководството на всичките му български фирми и очевидно е била наясно с всички търговски и финансови операции. Чисто човешката трагедия на този именит наш плувец и баща на убитата млада жена е голяма и със сигурност човекът дълбоко съжалява, че единствената му дъщеря се е обвързала с този криминален субект.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 6нтщ5ж

    41 2 Отговор
    Децата са невинни жертви на такива родители. Децата не избират родителите си. Но жената на този гангстер го е избрала, за да живее охолно с прислуги, да не работи, да му ражда деца като крава за разплод на този престъпник.
  • 22 Реалист

    44 0 Отговор
    Не ми е мъчно за такива престъпници, за които престъния "бизнес", мръсните бързи пари ги правят богати и те живеят презадоволени от сълзите и мъката на други хора. Това са паразити!
  • 23 Мнение

    48 0 Отговор
    Тя е живяла от мръсни кървави пари задоволена от всякакви глезотии в разкош и с прислуги. Живяла съзнателно с престъпник. Тя си е избрала този рисков живот с този мафиот. Сега си е платила цената.
  • 24 Гост

    3 16 Отговор

    До коментар #3 от "Питам:":

    Кво искаш да каже все пак му е дъщеря …да заслужи си го заради мъжа който си избра ли ?
  • 25 Типичният българин

    30 0 Отговор
    Тоя колко е наивен, нечувано било. Колумбийците и мексиканците цялото ти родно село ще избият барабар с теб, а точно пък в Южна Африка за какво става въпрос, направо да се радват че директно са ги очистили, а не са си играли черните с тях едни 2-3 дена
  • 26 Боби михайлов

    26 0 Отговор
    Колкото по-малко такива паразити-боклуци толкова по-добре. Трябва сериозна чистка на такива и то целият род, не са фамилията. Помислети си за децата на хората които тровят и убиват тези мутренски дилари.
  • 27 Толупа

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "глоги":

    Казал ти е некой....коги требе да спасяваш собствената кожа, сичко минава под ножа.
  • 28 Иво Прокопиеff

    17 0 Отговор
    Няма такова нещо, мафиотските кланове се чистим до крак!
  • 29 Жададык

    5 12 Отговор
    Не е изключена вероятността да са случайна жертва. В Кейптаун битовата престъпност е ужасяваща и особено ако си бял, орките те разфасоват просто за кеф....Само предположение.

    Коментиран от #47

  • 30 Люси Дяковска

    26 0 Отговор
    Защо не е предпазил дъщеря си да не се жени за престъпник?
  • 31 Ники

    2 6 Отговор
    Сто процента е извършено от Цру и Мосад. ВсеБоклук
  • 32 Люси Дяковска

    15 0 Отговор
    Кочанова е кадър на агенция "Визаж" и преди 16 години се окичва с короната, поставена на красивата й глава лично от Жени Калканджиева.
  • 33 Напротив

    15 0 Отговор
    Така действа мафията. До девето коляно избиват.
  • 34 Никой не може

    12 1 Отговор
    да избяга от вселенската справедливост. Когато говорим за възмездие - ето това е възмездието и всеки мръсник и престъпник трябва да знае, че някъде и някога то ще го стигне и ще удари най- милото.
  • 35 чичка, и той бе един от тях

    15 1 Отговор
    "Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власти и пари. Както и в политиката, така и в това".

    Сега ли се сети ?
  • 36 Nехиs

    18 0 Отговор
    А какво прави "Най-прекрасната жена" при мафиот? Всяко действие си носи последствията!
  • 37 Румен

    22 0 Отговор
    Чиче, зет ти знаеш ли колко съдби е разбил с наркотика който пращаше в България.
  • 38 ДС⚡ПС (Държ. Сигурност⚡Парт. Сигурност)

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "прабългарин":

    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  • 39 ПСР

    13 0 Отговор
    В старите порядки на Коза Ностра може би.
    В съвремието на нарко-брутализма,руски,латино,украински,албански кланове и забъркани милиарди,мръсни пари....не оставят живо и домашното куче или котка.
    А за жертвата до Къро,тази жена има бурна и интересна биография от бг ъндърграунд живота.
  • 40 зевзек

    13 2 Отговор
    тарикати големи, спортистчета, шетат по целия свят, забравили отдавна за мизерията в БГ, детето го родили в САЩ, да е американски гражданин с паспорт, и зетя на годините на шурека, само пет години по млад, жена му на тежкия мафиот Къро, 20 години по млада от него, баш как си требе са работите, браво отличници са тези
  • 41 Реалист

    5 0 Отговор
    Ако беше до някой смирен човек от село нямаше да има такава съдба.
  • 42 Не си прав, всеки елиминира свидетелите

    8 0 Отговор
    Дедо, никой няма нищо против дъщеря ти, тя просто е била на неподходящото място в неподходящото време ( свидетел )! Радвай се, че дечицата не са били там!
  • 43 Дрън дрън та пляс

    6 0 Отговор
    няма прошка в тоя бизнес ,наследниците под ножа
  • 44 Мемфис

    4 1 Отговор
    Сигурно къро е въртял далаверите с оръжия за Русия, и се е провалил, за да се наложи РадеФ да отиде немедлено “ да открие църква”!?!?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 досач

    7 0 Отговор
    Кочанов,този изрод с наркотиците,колко детски и човешки живота е съсипал?Заслужава си съдбата.
  • 47 Роки

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Жададык":

    Напълно те подкрепям, дори си мисля, че е някой техен много добър познат, който всички са познавали, затова ги е очистил до крак, просто си е тренирал хладнокръвието в подготовка за следващо зрелищно убийство,ако е знаел и че разполагат със доста средства, придобити по съмнителен начин и мисли да потърси на спокойствие сейфа със скъпоценности,пък и като знам зулусите колко безпределно жестоки могат да бъдат и ми става ясно какво се е случило...
  • 48 Българин

    6 0 Отговор
    За децата може да ми е мъчно, защото никой не си избира родителите.
    Ама тая жена само е решила да се задоми с престъпник. Можеше да се омъжи за някои честен човек, ама тогава нямаше да има хубави коли, имения, екскурзии и така нататък. Ама и щеше да е жива.
  • 49 Неемафията

    6 0 Отговор
    Не е мафията, тук други са убийците - затова така действат. Хубостника просто е финансирал ПП и разплатата не е закъсняла, ама като финансира политици това е
  • 50 гост

    1 0 Отговор
    в мексико такива кучки ги заравят живи... тоя седнал да обяснява
  • 51 НЯКОЙ

    0 0 Отговор
    в латинска америка чистят цялата рода
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове