Last news in Fakti

29 Май, 2023 15:31 7 796 12

Българските звезди, които изпратиха абитуриенти тази година (СНИМКИ)

  • абитуриенти-
  • завършване-
  • златка димитрова-
  • владо михайлов-
  • жаклин таракчи

Владо Михайлов е сред знаменитостите, които имат завършващ в семейството си

През последните седмици се оказа, че Златка Димитрова и д-р Енчев са сред най-известните изпращачи на абитyриенти. Техните деца са все още малки, но те са гости на баловете на своите роднини.

Златка Димитрова даже стана дама на своя племенник Янислав - син на кака ѝ София.

„Честито завършване, Яни! Като истински мъж ти издържа първия голям тест в живота! 12 години не са малко! Сега, когато вече навлизаш в дебрите на живота, ти предстои най- големият тест. Пожелавам ти да го издържиш и да имаш сили да се доказваш всеки ден. Нека усилията ти бъдат увенчани с успех", пожела му бившата плеймейтка.

Абитуриент е и синът на медицинската сестра, която пластичният хирург д-р Ангел Енчев залюби след развода си с Теди Велинова.

Най-малката фолк певица Даниела Пирянкова - Данна завърши училище. За изпращането си тя избра къса черна рокля, която трудно прикрива естествено големия ѝ бюст, а за бала се премени в златна рокля на ресни, пише „Телеграф“.

Друга нейна колежка от музикалната компания - Нели Владева - Юнона пък изпрати дъщеря си Глория Бинева. Младата красавица завърши столичното училище „Акад. Емилиян Станев". Певицата сподели кадър и впечатления от голямото събитие в социалните мрежи: "На добър час, Глоре! Гордея се, че порасна прекрасно, съвестно, добро, ученолюбива и сърдечно същество! По- пътен вятър и щастие! Времето лети и сякаш вчера проплака за пръв път, за да дойде времето днес, в което ще прегърнеш сама живота си и ще ти се налага да вземаш сама решения. Но. . . такова е... Цял ден преглъщам, не искам да плача. Само родителите ще ме разберат... Винаги ще бъда до теб, маме! Обичам те безкрайно!".

Син абитуриент зарадва и победителят от „Като две капки вода" Владимир Михайлов. Неговият Живко буквално му е одрал кожата, но на бала си няма да е в традиционен костюм, а с шотландска пола - килт. Момчето обикаляло доста време, докато намери специален плат за килт, който чудесно ще се върже с раста прическата му. Наследникът на певеца е артистичен като него - рисува прекрасно и вече има опит като актьор в чужди продукции. Момчето се занимава с компютри, графичен дизайн.

Победителката в „Гласът на България“ - певицата Жаклин Таракчи също е абитуриентка. Тя завършва с пълно отличие от 6:00 абсолютно всяка учебна година досега. Маргарита Стойкова, позната като Вени от сериала „Татковци“, завършва руската гимназия в Пловдив. Ще продължи с образованието си, като кандидатства в НАТФИЗ. Преди това е пробвала да се запише в четири университета с актьорско майсторство, но не са я приели.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    15 13 Отговор
    Мен ако Златка ме изпраща на бала ще се чувствам повтарач, даже потретвач.

    Коментиран от #3

  • 2 Майна

    21 0 Отговор
    Д-р Енчев си смени фамилията с германска..
    Не е фейк, официално е..
    Та каква българска ,,звезда,, е той..
    ,,О ,юроде, поради що се срамиш да се наречеш ..БЪЛГАРИН..,
    За другите ще кажа- Прости ни ,Господи, че българи ги наричат ,,звезди,,..
  • 3 Тебе ще те изпрати

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Оня с косата, за да си нараниш мъкъДонското лицемерие!

    Коментиран от #4

  • 4 честен ционист

    3 15 Отговор

    До коментар #3 от "Тебе ще те изпрати":

    Като ми чукаш с на родата телефоните минуси, вземи поне си чукни и на тебе +
  • 5 Коментаторски клишета

    0 0 Отговор
    Изкараха млади таланти от школата.
  • 6 Механик

    20 0 Отговор
    Аз гледам тоалетите не мога да разбера, тия млади момичета за някой кастинг на филми за възрастни ли са се "издокарали" така?
  • 7 Мъглявина

    18 0 Отговор
    Тези пък "звезди" кои са, че нещо не се сещам?
  • 8 Просто човек

    17 0 Отговор
    Звезди?! Смешни!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Заглавие

    7 0 Отговор
    Нарочените/набедените за български "звезди", които изпратиха абитуриенти тази година
  • 11 Тук

    7 0 Отговор
    нямаме "звезди", а само слуги. Няма и "шоубизнес". Няма кинти. Само за алчната, развратна Лиляна има парички, заради човешката глупост , но и нейното скоро ще спре.
  • 12 глоги

    2 0 Отговор
    Гордея се, че порасна прекрасно, съвестно, добро, ученолюбивО и сърдечно същество! МАААМЕЕЕ,ВНИМАВАЙ С ДУ-МИ-ТЕЕЕЕ! НЕ БЪРЗАААААЙИЙ!