Last news in Fakti

30 Май, 2023 08:53 3 486 14

Джей Ло по секси бански рекламира алкохол, а самата тя не близва

  • джей ло-
  • дженифър лопес-
  • алкохол

Освен това, налице е фактът, че съпругът ѝ Бен Афлек открито говори за битката си да остане трезвен

Джей Ло по секси бански рекламира алкохол, а самата тя не близва - 1
Снимкa: Shutterstock

Дженифър Лопес нагорещи мрежата в ярко жълт бански, докато рекламира новата си линия коктейли Delola. 53-годишната суперзвезда публикува няколко бляскави снимки, на които изглежда великолепно в прилепнал цял бански, пише dailymail.co.uk, цитиран от vesti.bg.

Надписвайки публикацията, Дженифър написа: „Лятото най-накрая е тук ☀️ @Delola е официалната напитка на лятото … така че седнете удобно, отворете бутилка, сложете лед и се насладете! XOXO, Лола #DelolaLife'

Целуната от слънцето кожа на Лопес имаше блестящ вид, който тя подчерта, като носеше златни обеци и многоцветна лента на главата.

Лола е дългогодишен прякор на Дженифър, който отразява нейната „по-игрива, безгрижна страна“, според прессъобщение.

Но лансирането на най-новото ѝ начинание беше оживено дискутирано от феновете ѝ, заради това, че е създала марка алкохол, въпреки че самата тя се въздържа от алкохола – освен това, налице е фактът, че съпругът ѝ Бен Афлек открито говори за битката си да остане трезвен.

Всичко започна на 4 април, когато Лопес почерпи своите 241 милиона последователи в Instagram с изненадващо промоционално видео, което показва как се разхлажда с напитка, докато се припича на средиземноморското слънце.

„Ти самата дори не пиеш алкохол! Защо пробутваш това на другите – знаеш вредата, заради която не пиеш!“, коментира един от нейните последователи.

Мнозина продължиха да критикуват последното ѝ начинание като безсрамно заграбване на пари, тъй като Лопес беше много откровена за отрицателните ефекти върху здравето от консумацията на алкохол.

Много от нейните последователи публикуваха дълги изказвания за възприеманата неавтентичност и лицемерна природа на новото начинание на Дженифър.

Звездата преди време каза на InStyle, че вярва, че алкохолът „съсипва кожата ви“.

Говорейки пред UsWeekly през 2016 г., Дженифър цитира своя начин на живот без алкохол като една от основните тайни да изглежда толкова млада: „Не пия, не пуша и не пия кофеин. Това наистина разрушава кожата ти, когато остарееш.“


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    6 0 Отговор
    Дженифър Лопес нагорещи КАКВО?в ярко жълт бански,....СИГУРНО ПАК НЕЩАСТНАТА МРЕЖА.
  • 2 црррр

    1 1 Отговор
    Джени не пие елкохол.
  • 3 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    11 1 Отговор
    Не близвала алохол. Близва други работи.
  • 4 инж технолог по хранене

    2 0 Отговор
    „Не пия, не пуша и не пия/кафе/ кофеин. Това наистина разрушава кожата ти, когато остарееш.“ Така е,права е мацата. Никатинът и етиловият алкохол изсушават горния кожен слой и оттам се пораждат бръчките на лицето. Алкохолът повишава бързото изхвърляне на водните молекули,тъй като е по-лек от водата и резултатът е налице.
  • 5 Бен

    7 0 Отговор
    И близва , и пие.....от бутилката !
  • 6 Анелия Андреева

    3 2 Отговор
    Много красив поглед има Дженифър Лопез!

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 това е старомодно вече

    6 2 Отговор
    едно време максим сталийски беше лице на кампанията НЕ КАРАЙ ПИЛ и уби пиян едно момче и остави едно момиче инвалид … няма да споменавам че даже не го осъдиха защото бил някъв си там шампион…?!?!?!?!?
  • 10 Идън

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Анелия Андреева":

    Но този на Бен рядко е фокусиран върху Лола.
  • 11 дедогошо

    5 2 Отговор
    Нищо де, Бен Афлек балансира този дисбаланс в семейството - пие за двама! няма бивши алкохолици както знаем.
  • 12 баджо

    4 1 Отговор
    бен си пие не го бърка
    кучето си лае кервана си върви
  • 13 Ехаааа

    3 1 Отговор
    Венелинке, да си чувала ма, че за рекламата се дават пари? Ти май не гледаш алкохола, ами мацката пак! Страшна ловджийка си!
  • 14 Не я

    1 1 Отговор
    понасям - развратна, егоист, самовлюбена, комплексирана, властна, с огромен диференциал. Горкия Бен - пак ще се пропие скоро. Няма да изкарат още дълго, тя не се търпи.