Last news in Fakti

13 Юни, 2023 10:15 1 901 0

Джеси Джей разкри името на едномесечния си син (СНИМКА)

  • джеси джей-
  • певица-
  • син-
  • име

Певицата неотдавна разкри и самоличността на партньора си и баща на детето ѝ

Джеси Джей разкри името на едномесечния си син (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Джеси Джей най-накрая разкри името на сина си един месец след раждането. 35-годишната певица публикува в Instagram името на първото си дете, което държеше в тайна, докато се наслаждаваше на първите няколко седмици от майчинството си.

Джеси, която неотдавна разкри самоличността на партньора си и баща на детето ѝ Чанан Сафир Колман, качи сладка снимка на момченцето си. Изпълнителката на хита „Price Tag“ написа само: "Мъже като...Скай Сафир Корниш Колман"

View this post on Instagram

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Това се случва, след като Чанан нарече сина си Бен Шели, като Бен означава думата "син" на иврит.

След като Джеси разкри, че е нарекла сина им Скай, феновете се включиха в секцията за коментари, за да се възхитят на избора ѝ на име.

Един от тях написа: "Най-красивото бебе. Добре дошъл в семейството, Скай.

Друг добави: "Перфектно име за перфектно момче". Друг последовател написа: "Поздравления".

В неделя Джеси препубликува прочувствен пост от приятеля си Шанън по повод първия месец на сина си.

"И така, това се случи. Утре моят принц става на 1 месец. И въпреки че очакванията ми бяха големи, ти си всичко и още повече", написа той. "Откакто си се родил, работата, храната и сънят изглеждат напълно без значение. Бен Шели, вече обичам да живея с теб - продължи той. Обичам те за дълго, твоѝ Аба - завърши Шанън.“

Миналия месец Джеси разкри, че Чанан е баща на детето ѝ, след като публикува селфи с него със закрито лице.

Певицата, която трябваше да се подложи на цезарово сечение, сподели и снимка, направена по време на раждането ѝ, на която двойката влюбено се държи за ръце.

Джеси, родена като Джесика Елън Корниш, написа и дълго послание, в което изрази, че през годините е придобила навика да се разкрива за личния си живот.

"Трудно ми е да запазя нещата в тайна. Мисля, че ако ме познавате, знаете това. Искам да защитя хората, които обичам, и да ги запазя само за себе си...,защото животът е кратък, но не искам да съжалявам за това", каза тя.

Изпълнителката на „Bang Bang“ продължи да разказва как бързо се е влюбила в приятеля си още след първата им среща, предава vesti.bg. Джеси продължи да разказва как Колман, с когото за първи път беше забелязана през април миналата година, е бил постоянен източник на подкрепа още от първата им среща.

Тя написа: "Благодарността не е достатъчна. Той ми е дал много от най-хубавите подаръци в живота ми". След това певицата изрази мнение, че приятелят ѝ е бил с нея, докато е раждала детето им. „Той не пусна ръката ми през този ден и без него нямаше да мога да го преживея“ - каза тя.

В заключение Джеси описа приятеля си като "Спокойствието на моята лудост. Мир на моя страх. Таткото на моето бебе. Благодаря ти".


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА