Last news in Fakti

14 Юни, 2023 07:54 3 987 10

Бивш министър измести Михаил Билалов като водещ на "Стани богат"

  • стани богат-
  • михаил билалов-
  • проф. петър стоянович

Появата на проф. Петър Стоянович в предаването е еднократна и извънредна

Бившият министър на културата проф. Петър Стоянович спечели симпатиите на много зрители влизайки в ролята на водещ на „Стани богат“. Той зае за малко мястото на Михаил Билалов в благотворителните издания на играта.

Стоянович има доста солиден телевизионен опит от постоянната си рубрика в предаването на Георги Любенов по БНТ.

Но зрителите все пак останаха доста изненадани от таланта на водещ, който прояви в „Стани богат“.

Ето някои от отзивите за участието му: „Струва си да се гледа заради Стоянович! Той си е цяло шоу сам по себе си“.

„Петър Стоянович е уникален, толкова забавен и увлекателно разказва, би било много хубаво да го гледаме по-често като водещ на някое предаване или пък с Михаил Билалов да се разменят от време на време местата!!!“

„Удоволствие да гледаш и слушаш интелигентни хора!“

„Обожавам Михаил Билалов като актьор, но като водещ на Стани богат , мисля, не се справяше. Петър Стоянович е много много добър. Винаги може да отреагира на база собствена ерудиция, а не да чака слушалките . Бих го гледала с удоволствие.“

„Най-интересният играч в предаването е водещият П. Стоянович. Бърза мисъл и интелигентен хумор.“

Докато някои пръскат суперлативи, други гледат подозрително на възможността предаването да остане без титулярния си водещ. За тях Михаил Билалов създава по-приятна атмосфера в ефир, докато проф. Стоянович прави телевизионната игра по-скучна.

Други пък очевидно не харесват бившия министър и не искат да го виждат често на екрана си.

„Чувството е леко като на соц вечеринка. Съжалявам. За първи път не изпитвам удоволствие от гледането на любимото предаване. Не искам да обидя никого, но …. Не!“

Някои от разделените в коментарите си зрители директно започнаха спор на страницата на предаването във Фейсбук, пише vihrogon.bg.

Така или иначе, появата на проф. Петър Стоянович като водещ на „Стани богат“ е еднократна и извънредна.

Дали обаче шоуто има нужда от смяна на водещия е тема, която не спира да вълнува феновете му още от периода, в който тази роля беше изпълняваше Ники Кънчев.

Мнозина смятат, че срещу играчите трябва да стои не актьор, а човек с повече универсални знания и подготовка.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    19 11 Отговор
    Не мисля така. Петър Стоянович не е много много добър. Не чете правилно и много мърмори. Прекалено много се хили и не обяснява какво се изисква от условията на предаването. Все едно,че той е на мястото на участниците. Михаил Билалов е по-добър водещ.
  • 2 ВЗАИМНО ДА СЕ СМЕНЯТ

    5 4 Отговор
    На всяка седмица...примерно...
  • 3 Aлфа Bълкът

    10 1 Отговор
    Тоя дето се оплаква, че за културата не давали пари колкото за спорта и е прав. За култура дават 400млн, за спорт 130млн.
  • 4 Други интересни водещи

    8 0 Отговор
    Гого Лозанов
    Евг. Минчев
  • 5 Опааа

    17 0 Отговор
    Мисиркиииии! Не го е изместил,а заместил!
  • 6 Механик

    13 0 Отговор
    Аз па едно ще ви кажа. Разсипахте единственото предаване, където човек можеше да си провери общата култура и да си обогати знанията. НЯма значение кой го води. Има значение за какво се ползва.
    То е ясно, че такива "формати" не са направени да печели публиката, а да печелят тия дето го поставят. Ама с мошенгиите дето прекалихте, просто пресолихте манджата.
  • 7 майстор

    4 5 Отговор
    Риза,сако и вратовръзка(която липсва на П. Стоянович)с дънки не се носят.
  • 8 Тоя не става

    11 1 Отговор
    Не си правете илюзията да го слагате за водещ.
  • 9 Малеее

    7 2 Отговор
    Гледах предаването! Беше много, ама много зле! Нищо против човека, ама от всяко дърво ако ставаше свирка, всички щяхме да сме музиканти Нещо като Сървайвър с Ваня Джаферович.
  • 10 трудно го познах

    3 0 Отговор
    Защо го крият? И зъбите му променили, и след фамилията сложили "ич", и го понижили от президент в министър, и му лепнали обидното напоследък проф. Защо бе?