Last news in Fakti

15 Юни, 2023 09:51 1 927 2

Омъжи се голямата дъщеря на Еминем

  • еминем-
  • дъщеря-
  • омъжи-
  • алейна скот

Еминем официално е свекър

Омъжи се голямата дъщеря на Еминем - 1
Снимкa: БГНЕС

Най-голямата дъщеря на рапъра - Алейна Скот, се омъжи за Мат Мьолер миналия петък, заобиколена от 125 от най-близките им роднини и приятели, пише dir.bg.

"9 юни 2023 г., един от най-хубавите дни в живота ми", написа 30-годишната булка в Instagram.

"В този и в следващия живот душата ми винаги ще намира твоята", гласеше останалата част от текста под редицата снимки, които включваха артистични кадри на двамата младоженци, включително и на сестра ѝ Хейли, която бе шаферка.

За най-важния ден Алейна облече зашеметяваща бяла рокля, тип "русалка", с драперии и шлейф от тюл. Косата ѝ бе на вълни, а за гримът Скот заложи на класическото червено червило и сенки в топъл цвят. От своя страна съпругът ѝ бе в бял смокинг и черни панталони. Очевидно дрескодът на събитието е бил в тези два цвята, тъй като тоалетите на останалите гости също бяха в черно и бяло.

След повече от седем години връзка Мат най-накрая се реши да предложи на наследничката на музиканта Алейна през 2021-а, припомня "Page Six". През 2000-а тя е осиновена от Еминем, тъй като майка ѝ Ким, която по онова време е законна негова съпруга, се бори с наркотична зависимост и в крайна сметка умира от свръхдоза през 2016-а.

Междувременно с три години по-малката ѝ сестра Хейли, се сгоди за дългогодишния си приятел Евън Маклинток през февруари, който по-късно разкри, че е искал благословия от привидно заплашителния ѝ на пръв поглед баща.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шампиона

    3 0 Отговор
    Малко имате грешка в статията.Алейна е дъщеря на сестрата на Ким и не Ким умира 2016, а сестра й.

    Коментиран от #2

  • 2 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "шампиона":

    Да, наистина, вярно е.