Last news in Fakti

19 Юни, 2023 11:13 1 960 3

Марк Антъни стана татко за седми път (СНИМКА)

  • марк антъни-
  • надя ферейра-
  • бебе-
  • родители

Антъни и Надя Ферейра потвърдиха щастливата новина в социалните мрежи

Марк Антъни стана татко за седми път (СНИМКА)  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Марк Антъни и Надя Ферейра станаха родители. Двамата потвърдиха щастливата новина в социалните мрежи.

Според публикацията на щастливите родители бебето се е родило на 18 юни; много специален ден за Марк, тъй като на него се отбелязва "Денят на бащата".

Марк и Надя публикуваха красива черно-бяла снимка. И двамата родители държат бебето за ръка, а Марк държи новороденото в прегръдките си. "Божието творение винаги е съвършено", каза певецът. "Честит Ден на бащата", завършва публикацията му.

View this post on Instagram

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

Не са оповестени повече подробности за раждането на бебето. Не се знае и дали бебето е момче или момиче - нещо, което се пази в тайна от деня, в който двамата обявиха официално бременността.

За Надя това е първо дете, докато за Марк това е седмият път, в който той става баща. От връзката си през 90-те години с Деби Росадо Марк има първородна рожба - Ариана Муниз. По време на тази връзка певецът осиновява и Алекс, най-големия син на Деби от предишна връзка, така че момчето носи фамилията Муниз.

След това певецът се жени за Даянара Торес - от 2000 до 2004 г. - и има две момчета: Кристиан, на 22 г., и Райън, на 19 г. А във втория си брак, когато се жени за суперзвездата Дженифър Лопес, има близнаци Еме и Макс, които след няколко дни ще навършат 15 години.

Няколко седмици след сватбата им, двойката обяви, че очаква първото си дете. Съобщението дойде на 14 февруари, в Деня на влюбените, предаде vesti.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КМ4

    7 1 Отговор
    Мацката я бива.
  • 2 Виж

    2 1 Отговор
    го ти дребосък смешен...!
  • 3 в кратце

    1 0 Отговор
    Мацката е върха на сладоледа!