Last news in Fakti

21 Юни, 2023 12:28 3 338 5

Сара Джесика Паркър нарече Кари Брадшоу "аморална и безпринципна"

  • сара джесика паркър-
  • кари брадшоу-
  • актриса-
  • сексът и градът

Актрисата, за която образът от "Сексът и градът" е емблематичен, подчерта, че по нищо не прилича на героинята си

Сара Джесика Паркър нарече Кари Брадшоу "аморална и безпринципна" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актрисата Сара Джесика Паркър определи някои от постъпките на Кари Брадшоу като "аморални и безпринципни" в интервю за The New Yorker, в което говори за сериала "Сексът и градът" и неговото продължение, чийто втори сезон ще излезе скоро. В разговор с журналистката Рейчъл Сайм 58-годишната актриса обясни какво е общото между нея и героинята ѝ Кери Брадшоу и основните разлики между тях, както и личния си живот и хобитата си.

За ролята на Кари Брадшоу

Според историята Кари и нейните приятелки в "Сексът и градът" постоянно "пушат, пият, епилират бикини зоната си и обсъждат на масата за вечеря анилингус, вкус на сперма и странни газове". В интервюто Сара Джесика Паркър заявява, че подобни неща в реалния живот са ѝ "напълно чужди": "Никога през живота си не съм говорила по този начин. Никога през живота си не бих могла да направя някое от тези неща. Това би било неморално. Щеше да е безпринципно. Интриги, съпрузи, целувки, пазаруване, пиене - капризи, капризи, капризи! Но във всичко това има присъща жизнерадостност, която ме кара да се наслаждавам на живота тук и сега".

Паркър признава, че никога не е опитвала коктейла "Космополитън", който героините от "Сексът и градът" често пият и едва наскоро го е направила, пише БГНЕС.

Публикация, споделена от The New Yorker (@newyorkermag)



Сериалът "Сексът и градът" вдъхновява актрисата да създаде собствена линия обувки под марката SJP. Сега Сара Джесика Паркър работи сама един ден в седмицата в собствения си "малък розов бутик за обувки с аромат на свещи в Уест Вилидж в Манхатън", където лично подбира обувки за клиенти и фенове.

Както отбелязва авторът на статията, героинята на Паркър в сериала "имаше по-страстна връзка с безброй чифта обувки Manolo Blahnik, отколкото повечето мъже, с които се срещаше", така че е било грехота да не се спечели от историята. "Чувствах се задължена да създам обувки, които самата аз бих носила", заявява актрисата.

През 2016 г. Сара Джесика Паркър се опита да се отдалечи от образа на Кари и се снима в комедийния сериал на HBO "Развод", който продължи три сезона. Критиците харесаха сериала, но той не спечели националната любов. Паркър коментира по то-зи повод: "Мисля, че просто беше много трудно за хората да ми позволят да бъда някой, който не се разхожда щастливо из Манхатън в търсене на интересни перспективи. Продължавам да работя и някои от тях успяват, а други - не. Това е нормално".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олеле малеле

    9 1 Отговор
    Нен ките и се виждат от Космоса,тръгнала морал да раздава..
  • 2 Потрес

    15 3 Отговор
    Няма значение важното е че такива американски "ценности" , като в този филм формират "мозъците" и "морала" на милиони женки по света!
    п. п. Нищо че всички американски филми са да го кажем по тяхно му фейк, като се почне от екшъните та до любовните.... фейк, фейк, фейк!
  • 3 ИВАН

    13 1 Отговор
    Напъвал съм се да гледам някой филм с тая еврейка, но е трудна работа - не става за гледане, както и повечето американски филми - не мога да им възприема консуматорските и глобалистични идеи.
  • 4 Да де

    6 0 Отговор
    Нямала нищо общо с героинята, ама за пари ни натрапва бо.кл.уцииииииии.
  • 5 космомакедон

    5 2 Отговор
    Аморална, понеже 300 сезона обича само един мъж? Е, значи от масата жени която и да хване, ще е по-черна от дявола, хахаха :) Тая прекалено лъска имидж, още когато Ким Катрал се оплака от нея, бях сигурна, че наистина куца откъм човешки качества. Ами да не беше приемала ролята. Но, както казват русолюбите: мъни нье пахньет.