Last news in Fakti

29 Юни, 2023 14:16 2 248 10

Защо Брад Пит все още не е запознал децата си с Инес де Рамон?

  • брад пит-
  • инес де рамон-
  • деца-
  • анджелина джоли-
  • запознанство-
  • сериозна връзка

Романсът им започна непосредствено след раздялата на де Рамон с актьора на "Дневниците на вампира" Пол Уесли

Защо Брад Пит все още не е запознал децата си с Инес де Рамон? - 1
Снимка: Twitter

Брад Пит може и да има сериозна връзка с Инес де Рамон, но все още не я е представил на децата си и на бившата си съпруга Анджелина Джоли.

"Преди Брад да запознае Инес с децата си, той иска да се увери, че връзката им е дълготрайна, защото това не е нещо, което той приема с лека ръка", казва източник.

59-годишният актьор от "Боен клуб" и 48-годишната Джоли - които се разделиха през 2016 г. в условията на бурен романс - имат шест общи деца: Мадокс, на 21 г., Пакс, на 19 г., Захара, на 18 г., Шайло, на 17 г., и близнаците Нокс и Вивиен, на 14 г.

Макар че Пит изчаква подходящия момент, за да запознае децата си с 30-годишната дизайнерка на бижута - с която за първи път бе свързан през ноември 2022 г. - "той вече я е представил на редица свои близки приятели, включително Синди Крауфорд и Ранде Гербер", допълва вътрешният източник.

"Брад и Инес все още не са стигнали дотам, че да заживеят заедно, но вървят в тази посока", каза още вътрешният източник и сподели, че двамата планират "да пътуват заедно до Европа" това лято.

Романсът им започна непосредствено след раздялата на де Рамон с актьора на "Дневниците на вампира" Пол Уесли. През септември 2022 г. представител на бившата двойка каза тогава, че двойката "се е разделила... преди пет месеца", като отбеляза, че раздялата е била "взаимна".

Междувременно Пит е въвлечен в неприятна съдебна битка с Джоли за имението им Château Miraval. Макар че бившите съпрузи финализираха развода си през 2019 г. - и получиха съвместно попечителство над децата си две години по-късно - те се борят за дяловете си от френския имот от години.

По-рано този месец Пит заяви чрез документи, че Джоли е "отмъстителна" в решението си от октомври 2021 г. да продаде своите 50% от замъка на Юри Шефлър, твърдейки, че тя го е направила, докато той се е борил за попечителство над децата им и без да има възможност да наддаде над Шефлър. (През февруари 2022 г. Пит съди бившата си съпруга, твърдейки, че продажбата ѝ е била опит за "подкопаване на инвестицията на Пит в Миравал").

Джоли, от своя страна, подава контраиск по-късно същата година, твърдейки, че именно Пит се е опитал да "изземе контрола" над имението "в отмъщение" за продължаващите им "процедури по развод и попечителство", според съдебните документи по това време, припомня vesti.bg. Освен това тя твърди, че е дала на бившия си възможност да откупи нейния дял от Château Miraval, но той уж поискал да подпише декларация за неразкриване на информация.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Защо Брад Пит

    11 0 Отговор
    още не е запознал децата си с Инес ? Защото това е НЕГОВА ЛИЧНА РАБОТА !
  • 3 за нас българите

    9 2 Отговор
    по-важно е защо Борисов панически избягва да дава ДНК тест дали е баща на детето на Мис Гащи?
    И каза нелепото изречение, че не давал проба за ЧУЖДДЕЦА. Акому е чиста съвестта, ще даде проба ТОЧНО да покаже, че не е баща. НО????? Та Брат Пит, нищо че му ценя филмите с негово участие, е ДАЛЕЧЕ от нашата действителност и това, за което пишете, ВЪОБЩЕ не е важно. Това са неща, които се случват далече от нас и стоят по СЪВСЕМ различен начин.
  • 4 Брад Чед

    1 1 Отговор
    Защото още нямат 18.
  • 5 Рени

    5 1 Отговор
    Защо такъв красавец е с подобна, грозна, носова жена. Те и Гуинет и Анистън бяха грозни, но това съвсем плаши.

    Коментиран от #8

  • 6 пианист R-ген

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ха ха":

    Това е някакъв транс бе, каква кобила?
  • 7 шам фъстък

    1 1 Отговор
    Аз откъде да знам? На Брад Пит брад му така е решил.
  • 8 ами,

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Рени":

    Защото такива красавци не искат жените им да ги засенчват.Единствената хубава жена в живота му беше Анджелина и той не понесе тя да е наравно с него или да го засенчва.А е и пиянде така че връзките му така или иначе не са трайни.Не заслужаваше Анджелина да му роди деца.
  • 9 Теляк

    3 0 Отговор
    Що ти трябва да си на Пит брат за да си вземеш латино конь?
  • 10 хе хе

    2 0 Отговор
    За да не се уплашат като я видят.