Last news in Fakti

12 Юли, 2023 07:37 2 459 2

Най-големият ретро музикален фестивал в София връща заряда на 90-те със C-Block, Technotronic и SNAP

  • ретро-
  • музика-
  • фестивал-
  • 90-те-
  • c-block-
  • technotronic-
  • snap

Музикалното събитие на есента ще се разгърне на най-голямата декорирана сцена в България

Фестивалът RETROVERSE: RETRO LOVERS FEST ще се състои на Стадион “Юнак” на 6-ти и 7-ми oктомври. За купона ще се погрижат девет емблематични групи от 90-те като C-Block, NANA, SNAP!, Technotronic, Hot Chocolate, Papa Bear, The Real Milli Vanilli, La Bouche, Down Low. Те ще се допълнят от автентичния заряд на български артисти, като Deep Zone Project, Дует EXPOSE, Румънеца и Енчев и Гумени глави.

Музикалното събитие на есента ще се разгърне на най-голямата декорирана сцена в България, част от терен с обща площ от 13 декара, която ще бъде напълно преобразена в духа на едно от най-атрактивните десетилетия в историята на музиката. Това е времето на неоновите цветове, дъвките, ролерите, ледените близалки и касетките.

Атмосферата ще се допълва от визуални ефекти, релакс зона с хамаци и барбарони 600 кв.м., 23-метров винен бар, 23-метров бирен бар със 150 вида бира от цял свят, вкусна храна, ВИП, атракционни и детски зони.

Веднага след концертите, от 22:30 ще има афтър парти в зала, декорирана в духа на деветдесетте, с три DJ-ски пулта и в присъствието на всички артисти, където ще има възможност за автографи и снимки, а купонът няма да спира до сутринта.

Първите 500 билета са с 25% намаление! Цените започват от 50 лева на eventim.bg

Програма

6-ти октомври

Dido Deep Zone
EXPOSE
Gumeni Glavi
Hot Chocolate
Papa Bear
Technotronic
SNAP!

7-ми октомври

DJ Marti G
Rumaneca i Enchev
La Bouche
Down Low
Millli Vanilli
NANA
C- Block


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    0 12 Отговор
    С този упадачен стил музика промиха мозъка на Ганчо 90-те. Припяваше без и да разбира, какво се пее. Като туземец в училище на колонизатор. Няма лошо, скоро всички ще слушате руски пост-панк, синти-поп и нью-вейв и даже ще ви харесва.

    Коментиран от #2

  • 2 гражданин

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    слушаме си ние всичко, защото знаем руски, знаехме и английски, още в 90-те, нас не ни мисли, мисли я твоята родина, дето за 50 години не можаха да ви накарат един сръбски да научите