Last news in Fakti

18 Юли, 2023 12:45 5 237 1

Кои зодии имат най-голям шанс за дълъг живот?

  • зодии-
  • астрология-
  • дълголетие

Тези 5 зодиакални знака полагат най-много грижи за себе си

Кои зодии имат най-голям шанс за дълъг живот?   - 1
Снимка: Shutterstock

Тайната на дълголетието е не само в здравословния начин на живот и правилната психологическа нагласа. Оказва се, че количеството време, което ни е дадено, може да се повлияе от зодиакалния знак.

Астролозите са открили такава зависимост и са откроили 5-те водещи зодии в хороскопа, на които им е особено лесно да преодолеят възрастовите ограничения и да останат жизнерадостни и весели. Кои са тези щастливци?

Скорпион

Скорпионът е един от знаците на Зодиака, който е просто обсебен от красотата и здравето. Представителите на този знак много внимателно се грижат за себе си и не пестят за целта нито пари, нито време. И изглеждат по-дълго време млади.

Същото важи и за стила в облеклото. Често те вървят срещу модните тенденции, като избират неща, които да им подхождат – и в крайна сметка са притежатели на вечната класика. По един или друг начин Скорпионите успяват да се „консервират“ в продължение на много години, а неизменният им имидж мистично влияе на личността и продължителността на живота като цяло.

Близнаци

Като гледат Близнаците, за околните може да е доста трудно да разпознаят на колко години са. И всичко това, защото умните Близнаци знаят как да се открояват и най-вече как да общуват с хората така, че те да бъдат въвлечени във вихъра на тяхната харизма. Не само комуникативните качества обаче участват в поддържането на красивия им външен вид.

Представителите на този зодиакален знак – хора с достатъчно силна воля, спазват правилна диета в продължение на години. В това отношение Близнаците трябва да са пример – отказват бързата храна, спират да пируват след шест вечерта или си приготвят сутрин овесена каша. Това, което влияе пряко на организма им, го кара да работи като по часовник – не е ли това тайната на дълголетието?

Телец

Преди да зададете въпроса на колко години е познатият ви Телец, опитайте се да седнете предварително – отговорът може да ви изненада. Наистина Телецът често може да се похвали с младежки вид, изящни маниери и особено чувство за стил. До голяма степен защото са склонни да инвестират щедро в тези разходни пера и да харчат съвсем прилични суми за здравето и красотата си. Добрите грижи преди всичко повишават самочувствието на този знак, събуждайки вътрешната жизнена енергия.

И като цяло не бива да забравяме, че Телецът е земен знак. Той умее да спестява, познава стойността на парите и умее компетентно да ги инвестира, включително в здравето си. В зряла възраст не му се налага да се сблъсква с липсата на средства за важни операции или процедури – защото при Телеца винаги всичко върви по план, а в плановете, като правило – щастлив и дълъг живот.

Везни

Силната страна на Везните е предпазливостта в експериментите с външния вид и здравето, както и силната любов към себе си, която не им позволява да правят глупости. Везните няма да се решат на съмнителна козметична процедура и няма да ядат полуфабрикати. В същия дух те разсъждават и достигайки до по-зрял етап от живота – и все по-внимателно се грижат за себе си. Като цяло парите, похарчени за себе си, са най-изгодната инвестиция.

Друг фактор, влияещ върху дълголетието на Везните, е нежеланието им да се борят с живота и да щурмуват непреодолими препятствия. Хората от този знак предпочитат спокойния живот, не доказват нищо на никого и поддържат психическото си здраве по-добре от всеки друг. Именно такава вътрешна нагласа им позволява да гледат в очите на другите лъчезарни, спокойни и умиротворени. На всяка възраст.

Риби

Именно Рибите, които често се отличават с непреходната си красота, объркват всички в опитите да отгатнат възрастта им. Въпреки повишената чувствителност, Рибите успяват да се впишат в най-стръмните завои на съдбата и да останат „на вълна“, издържайки на стреса. И именно преживяванията, както нищо друго, състаряват и изкарват хората от коловоза. Рибите имат право на всичко: подобно на Везните те се опитват да водят спокоен начин на живот и не се тревожат излишно.

Друга тайна на Рибите, позволяваща им да живеят дълго и щастливо – е умението да намират делото на живота, което им харесва, и да превръщат по този начин работата, ако не в почивка, то във вълнуващо приключение, пише Tialoto. На което те са готови всеки ден в целия му блясък. Единствената слаба страна на Рибите, парадоксално, е здравето, което те често пренебрегват, подхващайки дребни болести.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    8 1 Отговор
    То па един живот....