Last news in Fakti

19 Юли, 2023 11:15 2 185 4

Арестуваха Джиджи Хадид за притежание на марихуана

  • джиджи хадид-
  • арестувана-
  • марихуана-
  • кайманови острови

Манекенката е била глобена с 1000 каймански долара

Арестуваха Джиджи Хадид за притежание на марихуана - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Манекенката Джиджи Хадид е била глобена с 1000 каймански долара (1220 щатски долара), след като е била арестувана за притежание на канабис на Каймановите острови, съобщи Пи Ей мидиа/ДПА, предава БТА.

Двадесет и осем годишната Хадид е била задържана на 10 юли заедно с приятелката си Лия Маккарти.

Според Митническия и граничен контрол на Каймановите острови двойката е била арестувана за "внос на марихуана и приспособления, използвани за консумация на марихуана".

Хадид и Маккарти са пристигнали с частен самолет от САЩ, където багажът им е претърсен и е намерено малко количество канабис.

На 12 юли те са се явили пред съд на Каймановите острови и срещу тях са били повдигнати обвинения за внос на контролиран наркотик и внос на приспособление за употреба на наркотици, по които те са се признали за виновни.

Двете са били глобени с 1000 каймански долара. Властите съобщават, че не е издадена присъда.

Представител на Хадид каза, че тя "се наслаждава" на Каймановите острови въпреки ареста и че канабисът е закупен законно в Ню Йорк с медицинско разрешително".

Джиджи Хадид сподели снимки в Инстаграм от почивката си, на които е на плажа с приятели. "Всичко е добре, когато свършва добре", написа манекенката.

Хадид започва кариерата си на модел на две години, след като е открита от модния дизайнер от марокански произход и съосновател на "Гес" Пол Марсиано. Работи с марки като "Версаче", "Шанел", "Фенди" и други и се е снимала над 30 пъти за кориците на различни международни издания на сп. "Вог".

Джиджи Хадид има дъщеря от връзката си с певеца Зейн Малик, прочул се като член на момчешката група "Уан дайрекшън".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Динеро

    15 0 Отговор
    Джижито друсалка, а сестра й Бела пиеница, иначе са хубавки хаха
  • 2 Опааа

    7 3 Отговор
    Мачкаааай Вова!
  • 3 Механик

    9 1 Отговор
    И за какви такива здравословни проблеми са и изписали канабис?
    Щото ако е болна, трвбва да се лекува. Болните не ходят на почивки, а лежат в болница.
  • 4 Дрън дрън та пляс

    5 0 Отговор
    кви манекенки това е мъж