Last news in Fakti

30 Юли, 2023 10:09 4 902 12

Братът на Рачков емигрира в Испания след затвора

  • димитър рачков-
  • брат-
  • петър рачков-
  • емигрира-
  • след затвора

Петър излезе от затвора година по-рано заради добро поведение

Братът на Димитър Рачков излезе тихомълком от затвора година по-рано заради добро поведение. Петър е бил освободен от бургаския пандиз преди около 2 месеца – на 1 юни, пише „Уикенд”. Затворническите власти са преценили, че вече се е поправил, и са разписали свободата му.

Младият мъж влезе зад решетките през 2021 г., след като се призна за наркодилър и сключи споразумение. Той се призна за виновен за това, че е държал амфетамини в жилище в Бургас. Малко преди това се забърка в друг скандал – блъсна полицейска патрулка в морския град и се опита да избяга. Общата му присъда бе 3 години и 2 месеца зад решетките.

Излязъл от затвора, Петър вече е решил да скъса с престъпното си минало и да продължи живота си като отговорен и почтен човек. Рачков-брат е при семейството си и казва, че те са му давали сила зад решетките.

Той публикува няколко снимки от живота си извън затвора в социалните мрежи. Единият от кадрите е с дата 16 юни. На фотоса се вижда, че Петър се е прибрал при половинката си Златина, от която има две деца, а двамата са си подарили романтично бягство сред природата след дългия период далеч един от друг.

Зад решетките 42-годишният брат на актьора е значително побелял и се е променил до неузнаваемост, но въпреки това визуалната прилика помежду им е все така очевидна. Петър и батко му Димитър в последните години не бяха в цветущи отношения и не е ясно дали са успели да се сдобрят и да си простят. Отношенията в семейството се обтегнаха до крайност след последния арест на Петър и влизането му в затвора. Комикът отказва да говори на тази тема публично и близки до него споделят, че трудно преживявал честото присъствие на по-малкия си брат в криминалните хроники.

Сега, след престоя зад решетките, Петър се е променил и е решил да започне на чисто. Според негови приятели, той възнамерява да се занимава с търговия извън страната и се зарича, че повече няма да престъпва закона за нищо на света. С половинката му Златина нямат брак, но са родители на двама синове и съжителстват заедно в апартамент в Бургас. Възможно е семейството да се премести в друга държава, където погледите на всички да не са втренчени в тях. Петър и Златина планирали да пробват късмета си в Испания и най-вероятно още през есента ще емигрират там с децата си.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъй тъй

    16 3 Отговор
    Ся и в испански може да си поживее след време,щото пъпа му е фърлен по някоя решетка
  • 2 Паисий е жив

    15 0 Отговор
    Да остане в България, кудето всички го гледат и да докаже, че се е променил. Аргументът - ами аз ще отида някъде където не ме знаят и няма да ме гледат много-много обезсмисля казаното, че никога повече няма да пристъпва закона!
  • 3 Един БЪЛГАРИН

    27 1 Отговор
    Винаги се чудя защо ни информирате за такива утрепки,дилър на смърт,кой знае колко живота е погубил.Има много стойностни хора за които не пишете................само когато починат тогава се сещате...............
  • 4 Б.Б

    11 0 Отговор
    В Испания има наркокомуни.

    Коментиран от #8

  • 5 Рачков

    26 1 Отговор
    И ти ли бе бруте! И ти ли като Зуека бе? Какво не й е хубавото на България? Я гледай каква силиконова индустрия, ква чалгия
  • 6 Що е отказвал да говори

    7 0 Отговор
    Ще му наруши имиджът ама като се усъкваше около тъпата игнатова цял свят разбра
  • 7 Исторически парк

    10 0 Отговор
    Дано повече такива емигранти да има!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бизнес

    7 0 Отговор
    Има и голям пазар за малък Рачков
  • 10 Класика

    7 1 Отговор
    От 3 излиза 1 по рано! 10 да са да излезе 1 по рано, ама от 3? Големия Рачков, който за разлика от брад си само употребява, го е уредил за по бързото напускане от зандана и веднага е звъннал на Зуека да го скрие там, че тука много му вреди на ефбета.

    Коментиран от #12

  • 11 Алооо

    11 1 Отговор
    Запъртък не се оправя.
  • 12 ха ха

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Класика":

    А ти научи правописа после драскай по сайтове.....браД :))))) по рано,по бързо се пише с тире помежду им.