Last news in Fakti

31 Юли, 2023 11:32 1 826 1

Спряха снимките на новия филм на Брад Пит за Формула 1

  • брад пит-
  • филм-
  • снимки-
  • формула 1-
  • стачка-
  • актьори-
  • холивуд

На пауза бяха сложени и снимките на "Дедпул 3"

Спряха снимките на новия филм на Брад Пит за Формула 1 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският актьор и продуцент Брад Пит спря снимките на новия си филм за Формула 1 във Великобритания. Така той изрази своята солидарност със стачката на кино дейците, мнозина негови приятели, в Холивуд. Според вестник „Дейли телеграф“ Пит подкрепя исканията на стачкуващите актьори и сценаристи.

Освен това снимките на продукцията на Marvel - „Дедпул 3“ (Deadpool 3) също бяха спрени в Лондон в подкрепа на стачните действия. В него главната роля, както и в предишните части, се играе от актьора Райън Рейнолдс.

Стачката на Гилдията на екранните актьори и Американската федерация на телевизионните и радио артисти (SAG-AFTRA), представляваща интересите на около 160 хиляди актьори, започна на 14 юли и на практика спря цялото производство във филмовата индустрия на САЩ. Актьорите настояват за по-високи заплати и компенсации за извънреден труд, както и за ограничаване на използването на изкуствен интелект във филмовата продукция.

Режисьор на новия филм на Брад Пит, който разказва историята на измисления автомобилен състезател Сони Хейс, е американецът Джоузеф Косински, известен с дългоочакваното продължение на екшън хита от 80-те с Том Круз - „Топ Гън: Маверик“.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой го гледа?

    2 3 Отговор
    Не бих дал и 30 бай Тошови стинки за "американски филм".Преди беше точно обратното..