Last news in Fakti

31 Юли, 2023 15:32 2 759 11

Цеца Величкович пя за пръв път в Бургас с българската публика

  • цеца величкович-
  • концерт-
  • бургас-
  • морска гара

Публиката в Бургас пя с пълно гърло големите хитове на сръбската звезда

Сръбската икона на музиката Цеца Величкович изнесе първия си голям концерт в събота вечер на открито в Бургас. Малко след 20:00 часа на сцената първи се качиха българският бенд „THEATRO BAND”. Музикантите вдигнаха градуса на настроението с много позната и харесвана балканска музика и бяха посрещнати от публиката с бурни аплодисменти.

Веднага след тях на сцената грейна обичаната от поколения у нас сръбска изпълнителка Цеца. Публиката пя с цяло гърло любимите си песни като – “Poziv”, “Pile”, “Kukavica”,”Lepi Grome Moi”,“Maskarada”, “Zabranjeni grad” и още много други.

Звездата на вечерта впечатли всички с перфектна фигура и ослепителна къса лятна зелена рокля. Още с появата си тя обеща на всички вълнуваща вечер и го направи. Концертът завърши с любимата песен „Trepni”, на която Цеца вече по традиция развя българското знаме и цялата публика пя с нея. Почитателите на изпълнителката не я пуснаха да слезе от сцената толкова лесно и сръбският празник продължи с бис на песента „Lepi Grome Moi”.

Появата на Цеца в морския ни град беше първа, но със сигурност не и последна. Певицата изключително много обича изявите си в България и го показа и този път на Морска гара.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянски

    15 21 Отговор
    Де що има двуграмово се е размазал на концерта, от Възраждане са били на предните редици. Представям си ако се спомине таз чалгарка вероятно ще има седмичен национален траур в България.

    Коментиран от #9

  • 2 Невярвам някой да е учуден

    27 10 Отговор
    Градът на трите ленти и всякви други анцузи нормално е да е пропит от чалгария пък и сумати селтаци от цяло БГ пекат баджцаци и бирени щембета в бургас и региона това за тях е било събитието на годината
  • 3 честен ционист

    4 3 Отговор
    Нали знаете, Гачновица кога ще пее в Сърбия?
  • 4 Демоназ

    8 21 Отговор
    Искаме Европа,а си слушаме хитове от Мала Азия-сърбия. Смях,смях в бгреге реалноста. До кога ще сме такива изостанали?

    Коментиран от #8

  • 5 Анти чалга

    19 10 Отговор
    Вместо да се отървем от чалгата , каним такива до кога ?? . Докато народа затъпее още повече.
  • 6 Костя

    3 15 Отговор
    Мойте фенове до един бяха там ,от Максуда имаше организиран транспорт

    Коментиран от #7

  • 7 Киро Умното

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Костя":

    Не лъжи, моите от "Факултето" и "Столипиново" бяха там още предния ден😏❗
  • 8 заномеД

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Демоназ":

    Коя Европа искаме - тази, дето се напълни с ориенталци, почитатели на сходни маанета ли?
  • 9 Столичански

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянски":

    От вазе П(е)Пела3ите можа ли някой да се вреди, та ти за другите партии си се затръшкал?!?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Чета коментарите

    4 0 Отговор
    и цъкам! Как може само негативизъм! Ако нещо не ви харесва,не го правете или в случая не го гледайте,но и не го коментирайте! На мен Цеца ми харесва и като жена и като певица,а песните са и хитове,които излизат и извън границите на Балканите!А това че обича да пее в България е защото и българската публика я харесва и уважава! И после,коя друга чужда певица е развявала българския трибагреник?!Браво,заповядай отново в България!