Необходими продукти:
- 1/2 кг пилешки сърца
- 1 глава лук
- 1/2 кг печурки
- 100 г масло
- 100 мл бяло вино
- 50 мл олио
- черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Първа стъпка от рецептата е да измиете сърцата и да ги подсушите добре. След това ги запържете в загрято олио с малко масло. Гъбите се нарязват на четвъртинки, а лукът на дребно и се добавят при сърцата.
След 3-4 минути се налива малко вода и сърцата се задушават под капак. Изчакайте малко, за да изври част от водата и добавете бялото вино. Поръсете със сол и черен пипер на вкус и оставете сърцата още малко на котлона, докато се задушат до готовност, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ
с Уважение
10:07 01.08.2023
2 Пич
10:09 01.08.2023
3 Жвъч
14:16 02.08.2023