Last news in Fakti

4 Август, 2023 10:32 1 383 9

Лизо отговори на обвиненията, че е токсичен работодател

  • лизо-
  • певица-
  • изпълнителка-
  • обвинение-
  • сексуален тормоз-
  • токсични

Три бивши танцьорки на звездата я обвиниха в сексуален тормоз, както и че създава токсична работна среда

Лизо отговори на обвиненията, че е токсичен работодател - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

35-годишната изпълнителка Лизо най-накрая публично коментира заведения иск срещу нея за тормоз от страна на три от бившите танцьорки в групата ѝ, определяйки твърденията им като абсолютно неверни. Поп звездата сподели своята гледна точка за разразилия се скандал с изявление, което публикува в профила си в Instagram, предава dir.bg.

"Последните няколко дни бяха ужасно трудни и изключително разочароващи. Моята работна етика, морал и уважение бяха поставени под въпрос. Характерът ми беше критикуван. Обикновено избирам да не отговарям на неверни твърдения, но тези звучат невероятно, а и са твърде възмутителни, за да не бъдат отбелязани, пише Лизо.

В изявлението си тя разказва, че историите идват от нейни бивши служителки, които сами са признали, че поведението им е било критикувано, тъй като е било определяно като непрофесионално.

"Не съм тук, за да ме гледат като жертва, но също така знам, че не съм злодеят, какъвто хората и медиите ме представят през последните няколко дни. Аз съм много открита със своята сексуалност и изразяване на себе си, но не мога да приема или да позволя на хората да използват тази откритост, за да ме изкарат нещо, което не съм", пише още пищната изпълнителка.

Лизо уточнява, че едно от нещата, които приема сериозно е уважението, което всяка жена заслужава и че за нея е немислимо да засрамва някого заради теглото или визията му. Точно в това бе обвинена тя. Бившите танцьори от групата ѝ разкриха, че тя е заплашвала хора с уволнение, ако качат килограми.

"Наранена съм, но няма да позволя добрата работа, която свърших, да бъде помрачена от това. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха, за да ме окуражат в този труден момент", завършва изявлението на изпълнителката.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Стефан Лъв

    11 1 Отговор
    Пак ли тази жена сумист,айде стига ни занимавайте с тая,че ми писна на мен.
  • 3 Механик

    13 2 Отговор
    Представете си какъв човек може да хареса това нещо на снимката! Но това нещо има своите почитатели по цял свят.
    Ето това е светът в който ни вкарват.
  • 4 Некой си

    9 2 Отговор
    Факти, от уважение към читателите си, поддържайте минимална хигиена на сайта си, като не публикувате ТАКИВА ПРОТИВНИ СНИМКИ!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гошо служител в зоопарка

    9 1 Отговор
    Това нещо Лизо дали има 300 кила? Питам да потърся подходяща клетка...
  • 7 Олеле

    7 1 Отговор
    Те тава нещо , мене никогаш не мой ме изнсили ! Пищов да ми опре в главата , жа са мре , но няма да се е.. !

    Коментиран от #9

  • 8 от зоопарка

    4 1 Отговор
    Баааааааати и глиганяяяяяя…
  • 9 Лаврентий Берия

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Олеле":

    Да бе пич, ама ако те издебне в гръб и те затисне?! Ако не си кръстоска между Хълк Хоган и Джеки Чан направо ти е спукана работата..! А представи си, че те пресрещне в тъмна доба на пуста улица?!?