Last news in Fakti

4 Август, 2023 11:45 565 0

Електрическа китара на Кърт Кобейн отива на търг

  • електрическа китара-
  • кърт кобейн-
  • търг-
  • елвис пресли-
  • бижута

Очаква се цената да достигне 200 000 долара

Електрическа китара на Кърт Кобейн отива на търг  - 1
Снимка: Shutterstock

Електрическа китара на Кърт Кобейн ще бъде предложена за продажба на търг, съобщи Ройтерс. Очаква се цената да достигне 200 000 щатски долара.

Рисунки, фотографии и дори плувни очила на музиканта са сред предметите, които ще бъдат разпродадени на търг от аукционната къща "Круз".

Онлайн разпродажбата "Артефакти от Холивуд и света на музиката" ще се проведе на 26 август. Включени са над 350 предмета, принадлежали на певци и актьори, както и сценични костюми.

Бижута, изработени специално за Елвис Пресли, вероятно ще достигнат стотици хиляди долари, пише БТА.

Ще бъде продаден и интернет домейн с името на Елвис Пресли - "ElvisPresley.com, който не може да бъде използван за търговска употреба и чиято стойност е поне 100 000 щатски долара.

Сред предметите има още очила, часовник и пръстен, носени от актьора Джейми Фокс от филма 'Мечтателки". Автомобили от филмите "Бързи и яростни" и "Телма и Луиз" също ще бъдат предложени за продажба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА