Last news in Fakti

4 Август, 2023 12:57 2 810 23

Бивша Мисис България разкри, че бившият ѝ партньор я е пребил и е взел детето им (ВИДЕО)

  • мисис българия-
  • екатерина вълчева-
  • домашно насилие-
  • попечителство-
  • родителски права-
  • побой-
  • отвличане

Случаят е едва отпреди миналия месец, но преди две години се случва подобно нещо

Бившата Мисис България и състезателка по конна езда Екатерина Велчева твърди, че отново е била пребита от бившия си партньор, с когото имат дъщеря. Тя споделя, че нападението се е случило на 24 юли пред блока, където живее, в столичен квартал. Това е поредният случай на тормоз и насилие срещу мен, заявява тя.

"На 24 юли се подготвях да отида на работа, малката ми дъщеря Мария, на шест години, беше с мен. Чухме викове за помощ, идващи отвън. Излязохме пред жилището ми и аз видях моя възрастен баща да лежи на земята окървавен, а бившият ми да му нанася юмручни удари в лицето, да го души и му взе телефона, за да не може да позвъни на полицията", споделя Велчева.

"В момента, в който мъжът видя мен и детето, ни подгони. Настигна ни и започна да ме удря отзад в главата и да ме рита. Аз паднах веднага на земята. В това време се появиха две непознати жени и аз помислих, че ще ни помогнат. Виках "Помощ!“. Само че тези жени подгониха дъщеричката ми. Тя тичаше и се опитваше да им избяга. Но те насила я хванаха и влачейки я, я замъкнаха към някакъв автомобил, сив на цвят, докато аз лежах на земята и нямах възможност да стана, тъй като бившият ми лежеше върху мен и ме удряше в главата, удряше главата ми в бетонната площадка, за да не мога да помогна на детето си", разказва миската.

"Два метра по-надолу лежеше моят баща Георги, също в кръв. И това е последното нещо, което шестгодишната ми дъщеря е видяла", казва още тя.

"Преди девет или десет дни, шестгодишно момиченце е видяло майка си да лежи на земята в безпомощно състояние, както и дядо си. Нямам представа къде е детето сега и нямам представа какво си мисли Мими за мен и какво ѝ казват - дали съм жива, дали я търся. През 2021 година бившият ми партньор, който ѝ е баща, пак я отвлече. Тогава благодарение на медиите си върнах детето. През цялото време бащата казвал, че няма да ме види повече и да ме забрави", разказва Велчева пред Euronews.

"Правата са в мен, бащата има право на летен отпуск и за съботно-неделни контакти. За да защити детето съдията е определила мобилен екип да предава детето на баща му, за да са сигурни, че преминава доброволно. Не познавам двете жени, които помогнаха на бившия ми да отвлече детето", казва още Велчева.

Бащата на детето е потърсен за коментар, но към момента не е осъществен контакт с него, предава 24 часа.

Позицията на Софийската районна прокуратура по случая гласи:

По сигнала на Екатерина Велчева за случилото се на 24.07.2023 г. е образувано досъдебно производство за престъпление, за това, че е била принудена да претърпи нещо противно на волята си, като за това е била употребена сила, а деянието е било извършено в условията на домашно насилие. По случая наблюдаващ прокурор е дал подробни указания на разследващ полицай какво следва да се извърши в хода на разследването.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Офф..

    28 20 Отговор
    На кой му пука от богаташките ви разборки,Истамбулската нема да мине! Западните ценности са пълен и класически провал..

    Коментиран от #3

  • 2 Буко Баламата

    25 15 Отговор
    Тия надушиха поле за безплатна реклама и юруш да се покажат. Като те е бил в полицията ,жалба,лекар,медицинско съд и така.Сетила се тя,че била малтретирана след 5 години.
  • 3 Ми то

    26 6 Отговор

    До коментар #1 от "Офф..":

    от западните ценности си навличат проблеми и мъжете и жените и после пищят. Нормалните мъже и жени се смятат за "задръстеняци и смотаняци". Вижте какви убитаци ни бутат по медиите и разни пошли предавания и колко им акъла на младите да го приемат като критерий за "хубав живот". Изгъзени парцали и яки татуирани маймуни.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Да,да

    14 8 Отговор
    Поредната кифла.
  • 6 мммм

    10 6 Отговор
    Тази е била мис България ли? Тази черно русата ми св вижда грозна за мис България
  • 7 Соваж бейби

    12 5 Отговор
    Ами да се разбере,мъжо и ако не е алкохолик с напреднала шизофрения възможно е да яла бой без причина.По комплексираните и безпомощни мъже пие и му идва смелост да бие ,полудява.Втората версия тя е виновна все пак е била Мис /това са л.жени/и пак не е трябвало да я бие а да се разведе и да и отнеме родителските права.Лека жена не се оправя това е докато го може като покера ,алкохола и дрогата .
  • 8 Алооо

    10 5 Отговор
    Досега къде беше!!??
  • 9 Сайтовете за запознанства

    9 2 Отговор
    са пълни с всякакви семейни , несемейни , които търсят неангажиращи луплупания, после ...
  • 10 В името на Истанбулската

    10 5 Отговор
    И на тая проблемите ги яхнаха в името на Истанбулската. На всички развалени семейства ли трябва да знаем проблемите?

    Коментиран от #11

  • 11 честен ционист

    6 3 Отговор

    До коментар #10 от "В името на Истанбулската":

    По-точно тя е яхнала някой от НПО-то, надали са много хетеросексуалните.
  • 12 ИВАН

    11 2 Отговор
    Че нали сте се обичали, дете сте си родили, защо не се разбирате като хора, направиха такива закони, та хората се намразиха и воюват един срещу друг, вместо да се обичат и разбират.
  • 13 Павел пенев

    7 4 Отговор
    Сега да живее с любимия си кон.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ми що движите само с мутри,

    12 3 Отговор
    ма, пача? По- добре да плача фффф Мерцедес, отколкото в трамвая?
    Ето - каквото повикало…
  • 16 Анонимен

    7 1 Отговор
    Това е безобразие! Колкото и голяма кифла да е тая (добре де, аз дори не я познавам), за мен това е неприемливо! Вероятно и за други е такова. Защо тея жени подгонили детето? Какво им е направило толкова? А тоя бившия й сигурно не е чувал за морал! Ето това е България! Пълна с простаци, агресия и псувни! Много е зле положението! Съжалявам, че го казвам, но това е истината. И вероятно ще става по-зле.
  • 17 Диамантената ръка

    7 3 Отговор
    С извинение, ама то в България само жени-светици, а мъжете неандерталци. Ама тия мъже не си ли ги избирате сами в края на краищата, насила ли живеете, омъжвате се и раждате деца от тях? А това за виждане на детето два дни в месеца е такава простотия, че няма накъде...
  • 18 поглед

    3 3 Отговор
    и в края на краищата как тия миски все ги пребиват. мъжете им кога са станали биячи? преди или след сватбата ?
  • 19 абе,

    6 6 Отговор
    Екатерина Велчева беше съпруга на Румен Дунев,най-добрия ни автомобилен пилот.Имат син.Изневери му с така наречения Жоро Шопа.И се разведоха.И с Жоро Шопа не изкара дълго и се хвана с този които сега я тормози и е взел общото им дете.Та при нея важи-кой каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи.
  • 20 Ужас!

    4 1 Отговор
    Пълно е с психопати-алкохолици, наркомани, чийто мозък е изпържен, насилници-садисти ...
  • 21 Рей

    1 1 Отговор
    Трябваше да си вземе детето и да избяга някъде далеч, да се скрие от насилника. Да не се радправя, да не го съди, да бяга, да бяга ...
  • 22 Замислен

    4 2 Отговор
    Колко деца има тази жена в края та краищата и от колко мъже? Нищо не разбрах. И какво значение има това, че била бивша мисис България.!
  • 23 комунистче

    2 1 Отговор
    тоя трябва да бъде осъден, и да не излезе от затвора, докато момичето не стане на 25 години, а ония двете, дето са участвали, трябва да им друснат по една глоба от 10 000 лева за всяка, и 5 години условно, такова ниандерталко отношение и действие, не може да се толерира в 21 век, ние не сме Анадола, ние сме европейска държава