Last news in Fakti

4 Август, 2023 13:14 5 604 5

В Германия е починала внучката на Бисер Киров

  • бисер киров-
  • внучка-
  • елиса

Смъртта на Елиса е поредната трагедия

В Германия е починала внучката на Бисер Киров - 1
Снимка: БГНЕС

Трагедия е сполетяла семейството на Бисер Киров (1942-2016). Преди няма и месец, едва на 17-годишна възраст, в Германия е починaла неговата внучка Елиса. За внезапната ѝ кончина съобщи нейният баща Бисер Киров-младши в социaлните си мрежи.

„Скъпи приятели, напусна ни обичаната ни дъщеря и прекрасна малка сестра Елиса. Тя остави хиляди мечти и покрусени приятели и роднини... Светла ѝ памет!", написа съсипаният от мъка баща.

Трагичната вест шокира приятелите на семейството. Родителите обаче не пожелаха да уточнят причината за ранната смърт на своето дете, писа "Ретро".

От дълги години синът на естрадната легенда, който е кръстен на него живее в Берлин заедно със съпругата си Катя и двете им дъщери. Потънала в скръб след загубата е и сестрата на покойната Елиса - Малена. Двете момичета 6яха неразделни. Рядко се прибираха в България, но когато идваха у нас, обичаха да посещават с приятели любимата си Варна. До последно са споделяли снимки заедно, на които изглеждат повече от щастливи.

Смъртта на Елиса е поредната трагедия, случила се в семейството на Бисер Киров. Дъщерята на големия певец Венциноса издъхна от рак само на 42-годишна възраст през 2014 г. Тя остави две деца сираци. Две години след като погреба дъщеря си, естрадният доайен беше покосен от мозъчен инсулт на 74-годишна възраст.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лоша

    21 0 Отговор
    вест и нова загуба в семейство ! Дано момичето е на по - добро място.....
  • 2 Трагедия

    15 1 Отговор
    Малко дете.
  • 3 ИВАН

    25 2 Отговор
    Ми като пишете поне кажете причината, обвити в тайнственост величия ... или изобщо недейте писа - не е нормално млад човек, дете да си отиде.
  • 4 Сталин

    23 12 Отговор
    Файзер или модерна

    Коментиран от #5

  • 5 Джавелин

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Сталин":

    урко 🤡