Last news in Fakti

5 Август, 2023 10:38 6 248 19

Защо отнеха титлата на Мисис Баба, след като се прочу като най-красивата баба в Европа?

  • мисис баба-
  • мис-
  • конкурс за красота-
  • корона-
  • титла-
  • отнета титла

Настоящата носителка на титлата не съгласувала с организаторката на конкурса решение да участва в друг конкурс за красота

Директорката и собственик на конкурса „Мисис Баба“ Меги Савова отне титлата на една от последните победителки - Сияна Йорданова. Причина за прецедента в историята на надпреварата е несъгласувано с други решение от страна на победителката да замине на конкурс в чужбина, без да извести Савова.

Пред „Телеграф“ Меги Савова заяви:

„Винаги съм подхождала с уважение, но когато не получавам същото, ще действам така, както действат към мен. Безкрайно ми е обидно“. Тя все още не може да повярва какво ѝ се случва. „Не съм си и помисляла, че ще ми се наложи да пиша такъв статус! И то по повод конкурса „Мисис Баба“ / Grandma Universe/ Classic Universe: успешни, зрели и отговорни жени! Конкурс, който е с дългогодишна история, достатъчно популярен и винаги добре отразяван. Е, случи се… Защо последната носителка на тази титла (преди 6 месеца избрана) няма да е вече носител на тази титла“, съобщи Савова в личния си профил във Фейсбук. Тя научава от журналистите, че последната носителка на титлата е била на конкурс. Конкурсът, на който трябвало Сияна да представи България, е през април 2024 в Гибралтар и е с дългогодишна история - „Баба на Вселената“ (Grandma Universe).

„Звъня на дамата. Питам я: защо не знам за това? Получавам отговор, че тя го била качила във Фейсбук и аз трябвало да знам оттам! Въобще не ѝ минало през акъл, че тя трябвало да ми се обади, за да ми каже. Не си спомняла, че е подписала декларация, в която го пише. Не си спомняла и за това, че им дадохме подробна информация за конкурса и за последващите събития и по телефона, и преди репетициите. Даже не разбрала, че ще ходи на световен конкурс... И то при положение, че тя самата присъства на световния конкурс, който заради COVID и последствията се проведе в същата вечер, на същата сцена, на която беше и нейният! И през цялото време тя лично си контактуваше и се снимаше с претендентките, дошли от цял свят“, гневи се директорката.

Йорданова съобщава на Савова, че искала сега да си изживее 5-те минути слава, защото след „Мисис Баба“ изявите ѝ били малко по медиите. „Имала си лични мотиви, има си и приятелка, която я съветва. Била много притеснена от това, че не се е обадила и информирала. Давам идея и право на избор. Обещава твърдо, че до няколко часа ще се обади да ми каже решението си! Обещава! И… научавам решението ѝ от Фейсбук“, казва още Меги.

Савова твърди, че организаторката на конкурса, на който се е явила нейната миска, е украинка, която довела още четири свои приятелки. Единствената участничка, официално избрана от национален конкурс, била Сияна, а другите - събрани от Фейсбук. Надпреварата се провежда за първи път - четири категории, 14 участнички.

Конкурсът, на който трябваше да представи България, е с дългогодишна история, повече от 40 участнички, избрани официално от местни национални конкурси, но това вече не важи заради взимането на титлата ѝ. „Моля коректно да се изписвате и изявявате по медиите с новата ви титла, така както е изписана на лентата ви: Емес елит трансконтинентал Европа ! Защото титлата „Баба на Европа“ ( Grandma Europe) се дава вече петнадесет години и по време на конкурса Grandma Universe! Искахте пет минути слава! Дадох ви ги януари! Давам ви ги и сега! Коя прекрасна баба ще представи страната ни на световния конкурс Grandma Universe в Гибралтар, ще реши журито след лятната ваканция“, завършва Меги.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм,

    14 4 Отговор
    Ох на дядаааа...
  • 2 Ти да видиш

    39 2 Отговор
    Да им имам проблемите. Едната лапа кинти от другата а втората я подминала и бла бла бла....
  • 3 Тази новина

    38 0 Отговор
    Заплашва да разтърси Вселената.
  • 4 Хаха

    32 1 Отговор
    Тази баба не е хващала мотика 😃
  • 5 Пенчо

    34 2 Отговор
    Каква невероятна драма!
  • 6 С тоя

    36 0 Отговор
    поялник помислих , че се е оказала дядо !
  • 7 12343211

    9 1 Отговор
    След ваканцията дано имаме "баба".
  • 8 Радо

    16 1 Отговор
    Нищо бабо, че си дърта, яла бабо да та върта.

    Коментиран от #17

  • 9 Хаха

    46 0 Отговор
    Охх какви измислени драми с участието на безполезни женички... Някой интересува ли се от подобни глупави конкурси?
  • 10 мистър дядо: до организаторите на мис ви

    28 0 Отговор
    баба очаквам скоро да обявите конкурс за мистър дядо и да ме включите.
    Ако ми откажете ще ви съдя за дискриминация и опит за изнасилване защото знам че правите бая парици от тези каки
  • 11 ха, ха

    43 0 Отговор
    Тези конкурсчетА са за комплесирани женици с пари в крическата възраст бързащи да хванат последния влак на 5 минутната слава.А той ...в глух коловоз.
  • 12 Патурко

    22 0 Отговор
    Кухи Бабушкери! Заради такива цяла седмица само циркове по медиите! Да излязат сега да протестират и събират лумпените по площадите!
  • 13 Манчев

    5 1 Отговор
    Защото е прабаба.
  • 14 Гаглей

    12 1 Отговор
    Защото мис баба е от 100люпино. И е на 22
  • 15 Факт

    14 0 Отговор
    Тревога в цирка!На кой му дреме?Климактерични инфантили.
  • 16 зевзек

    17 0 Отговор
    проблема е, че след приемането на Истанбулската конвенция, баба стана дедо
  • 17 Мадо

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Радо":

    Дъл ше стане луа дедо
  • 18 Калпазанин

    1 0 Отговор
    А аз по заглавието помислих че тази баба може навремето да е бил младеж.
  • 19 Станимир Ненов

    2 0 Отговор
    Въй, ква е таз старческа истерия?! Изобщо не виждам проблем! Някой яко е изкуфял тук!!!