Last news in Fakti

8 Август, 2023 12:29 3 741 12

Кание Уест и новата му съпруга се разходиха с потресаващи тоалети из Флоренция (СНИМКИ)

  • кание уест-
  • съпруга-
  • жена-
  • тоалети-
  • потрес-
  • възмущение

Екстравагантното облекло на двойката възмути с голотата жителите и гостите на града

Кание Уест и новата му съпруга се разходиха с потресаващи тоалети из Флоренция (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кание Уест и новата му съпруга Бианка Ченсори вече редовно избират тоалети и визии, с които всички да ги забележат по време на романтичното им пътуване до Италия, но изглежда не всички са впечатлени, пише "Daily Mirror".

Влюбената двойка прекарва време във Флоренция, откъдето се появяват снимки на двойката в социалните мрежи. Двамата се разхождат в меко казано ексцентрични тоалети. Наскоро Бианка беше видяна да носи оскъден черен сутиен с прилепнал клин, а преди по-късно да излезе по прозрачен чорапогащник и боди, припомня dir.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Bianca Censori (@bianca.censori_official)

 

 

Кание, който официално смени името си само на Йе, е главният виновник за модните безобразия на двойката. Все пак още докато беше с Ким Кардашиян той се изявяваше като стилист, но сякаш с бившата си съпруга нещата изглеждаха доста по-изпипани и стилни. Сега тотално е излязъл извън контрол. Рапърът беше омотал кърпа около главата си, за да се опита да прикрие самоличността си, докато почиваха в италианския град.

По-късно той избра кадифен костюм, но реши да се откаже от риза. Хитмейкърът се разхождаше и без обувки.

Хората побързаха да споделят мислите си за тоалетите, като някои се възмутиха, че така те показват неуважение към италианците. Един човек публикува в Twitter: "Какво става с Кание?! Човече - бос по улиците на Италия?".

 

 

Друг призова: "Нямаме нужда от този боклук в Италия". Един потребител също посочи, че Бианка трябва да бъде облечена по-подходящо в консервативна католическа страна, докато друг се съгласи: "Изключително неуважително към другите хора, като излизаш почти гола".

Има и такива, дето харесват снимките на Кание и Бианка - фен написа: "Страхотно е да видя как Кание и Бианка прекарват невероятно време заедно в Италия!".

Това не е първият път, когато Кание предизвиква бурна реакция с избора си на тоалет. Наскоро той беше осъден от фенове, че облича 10-годишната си дъщеря Норт Уест в дрехи, които много наричат "расистки" - приличали на бяла качулка на Ку Клукс Клан.

Рапърът бе забелязан да носи брачна халка на ръката си по време на разходка в Бевърли Хилс. Говори се, че Уест се е оженил за 27-годишната архитектурна дизайнерка Бианка Ченсори, но още не е говорил публично по случая. Бианка Ченсори е амбициозна австралийка от Мелбърн, която се премества в САЩ, за да преследва славата.

След като завършва университета в Мелбърн, Бианка получава работа в "Yeezy" през ноември 2020 г. Тя е не само е романтично обвързана с Кание, но в момента е ръководител на отдела по архитектура в неговата компания за милиони долари. Бианка също е предприемач и собственик на линия за бижута, наречена Nylons, която стартира веднага след като завършва гимназия. Допълнителни подробности за нея все още остават мистериозни, тъй като тя деактивира акаунта си в Instagram веднага след появата на слуховете за сватбата между нея и Кание Уест.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бургазлия

    17 0 Отговор
    Тази е много ама много грозна че чак и последователи имала и гола да се съблече само един шут в п.........а
  • 2 УЖАСТ!

    20 0 Отговор
    Подобна изгъзица може да бъде простена само на жена с перфектна фигура, а тази далече не е такава.

    Коментиран от #7

  • 3 едно

    5 9 Отговор
    време сицилианските козари ходели боси . а уест си е леко идиот . Адидас го извергнаха . Бянка я бива . Разликата в годините не е малка . Гъзареят се . На нашите море и планина кат е опасно в Сицилия
  • 4 ШесПет

    14 0 Отговор
    Примати.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Соваж бейби

    18 0 Отговор
    Тази е поредната от стадото с интелект на животно но с много пари.Дизайнерите днес стигнаха до там че нямат креативна идея и правят богатите за смях с моделите си ,нещо като в приказката където царя ходи гол.
  • 7 Соваж бейби

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "УЖАСТ!":

    Дори и жена с тяло на богиня пак ще е грозно,извини ме но това е чоропогащник с долно боди бельо и сутиен или горница на бански другото.Съжалявам все едно са изтървали пациентка от лудница или болница спешното полицията я прибрала надрусана вечерта събужда се маха системите и тръгва...

    Коментиран от #10

  • 8 малко циганска

    16 0 Отговор
    работа
  • 9 ОБИЧАМ ИТАЛИЯ. МНОГО!

    13 0 Отговор
    ТИЯ ЦАПАТ ВЕЛИКИЯ ГРАД ФЛОРЕНЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!! РАЗПЛУТИ КИЧОРЛЯЦИ .
  • 10 мдаа

    0 8 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Завиждаш ли на по-младите жени? Точно затова го нарекох изгъзица. Да предположим, че е луда, на някои пак би им харесало, ако онова под чорапогащника изглеждаше перфектно.

    Коментиран от #12

  • 11 Ван

    5 0 Отговор
    Веднъж намерих туит, в който твърди, "видите ли че съм се завърнал, не съм аз".
    Няма да пиша нито кога, нито къде, защото не знам дали въпросният туит наистина е негов.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.