Last news in Fakti

4 Ноември, 2013 14:16 918 1

Евангелието според Бритни Спиърс

  • мюзикъл-
  • бродуей-
  • исус христос

Нов мюзикъл разказва историята на Исус Христос чрез песни на поп звездата

Поп звездата Бритни Спиърс открива текстовете на Библията чрез нов мюзикъл на Бродуей. Представлението разказва историята на Исус Христос посредством нейни песни, пише „Дейли мейл“.

Мюзикълът, който се нарича „Спиърс: Евангелието на Бритни“ ще бъде представен в четвъртък в Ню Йорк.

Той разказва за раждането, живота, смъртта и възкресението на Христос, които ще бъдат представени чрез хитове на Бритни като „Baby One More Time“, „Ooops! I Did It Again“, „Stronger“ и „Crazy“.

Сценичното сливане на „две икони“ - поп и религиозна - е създадено от 23-годишният Патрик Блут, пише в прес съобщението за спектакъла.

Всъщност това не е първото представление. Дебютът на този мюзикъл бе през април 2012 г. в Колумбийския университет, където Патрик е студент.

Патрик смята, че неговият мюзикъл може да се докосне до душите на младите и да покаже на по-възрастните какво е да си на 20 години. Критиците обаче са на мнение, че тази творба е по-скоро в състояние да разгневи религиозните хора, хората, които отдавна са минали 20 години както и тези, които не са влюбени в музиката на Бритни Спиърс.

В същото време певицата се подготвя за своето 100-но шоу, което ще се състои в Лас Вегас както и за пускането на новия й албум на трети декември.

Дали постановката ще пожъне успех ще стане ясно на седми ноември.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Зачуди се и тая как да си вдига рейтинга....