Last news in Fakti

13 Август, 2023 19:50 6 225 14

Ненчо Балабанов измества Ники Кънчев

  • ненчо балабанов-
  • сделка или не-
  • ники кънчев-
  • голямото преследване-
  • нова телевизия

Комикът става водещ на "Сделка или не"

Година след като се завърна триумфално в Нова телевизия, Ники Кънчев отново слиза от екран, пише „Уикенд”.

Неговото шоу „Голямото преследване” пада от програмата за есента. На мястото му се връща почти легендарното „Сделка или не”, само че вместо Румен Луканов негово лице вече ще е Ненчо Балабанов.

„Сделка или не” ще се излъчва всяка делнична вечер от 18 часа. Феновете вероятно си спомнят регламента на играта – в студиото има 24 затворени кутии, които крият суми от 1 стотинка до 100 хиляди лева. Участникът избира реда, в който да ги отваря. Той може да спечели утешителна предметна награда или сумата в някоя от кутиите. Предстоящият сезон ще бъде 12-и за шоуто. То е излъчено за първи път през 2005 г. и остава в ефир до 2009-а. Завръща се след година прекъсване за още 6 години. Следва още година пауза.

През 2017-а „Сделка или не” започва да се излъчва само в неделя. Шоуто пада от ефир в началото на 2018-а. През цялото време негово лице е Румен Луканов, който е и негов продуцент. След като стана ясно, че той ще бъде сменен от Ненчо Балабанов, много зрители обявиха, че си искат стария водещ. От Нова не съобщиха причината за смяната на Луканов, но уточниха, че ще има и много други нови елементи в предаването. Нов е и продуцентът – „Нак-Зак Вижън” на Атанас Маринов, който е свързан от години с вече бившия водещ. Той стои и зад предаването „Семейни войни”, което се излъчва от 17 часа всеки делничен ден. То, за разлика от „Голямото преследване” ще продължава да се излъчва, съобщиха за „Уикенд” от телевизията.

Оттам уточниха, че предаването на Ники Кънчев не е предвидено в есенната програмна схема, което обаче не означава, че не се планира завръщането му на екран на следващ етап. Шоуто в момента е в почивка, твърдят от Нова. Продължава обаче да е отворена формата за набиране на кандидати за участие в него. Всеки, който има желание да премери знания с преследвачите в него, може да я попълни, а кандидатурата му ще бъде разгледана, когато започне подготовката на нов сезон.

В момента се набират и кандидати за участие в „Сделка или не”. Който иска да изпробва късмета си, може да попълни кастинг форма в сайта на Нова ТВ. Досега голямата награда е печелена от 7 души, а в шоуто са участвали над 1700. Първата късметлийка, която си тръгва от студиото с най-високата сума в кутиите, е Венета Райкова. Тя взима 75 хиляди лева още в първия сезон – това е голямата награда по онова време.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХа

    26 3 Отговор
    Епа това Голямото преследване няма един да е спечелил 1 лев 😃
  • 2 Дуньо простия

    15 1 Отговор
    Какво е това ... "ИЗМЕСТА"... Сигурно нещо като ...Наместа...

    Коментиран от #4

  • 3 Съветският

    14 5 Отговор
    възпитаник Кънчев за Русия ли е заминал ?
  • 4 😸😸😸

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дуньо простия":

    Това е като да газиш из р.Места.
  • 5 Дедо ви

    34 2 Отговор
    Един път в седмицата включвам да гледам семейни войни. Ако превключа канала до 2 минути значи всичко е наред. Ако обаче усетя, че гледам по-дълго или започва да ми харесва, то веднага се обаждам на личния ми лекар да си запазя час за преглед и да ми осигури направление за психиатър.
  • 6 Байгън

    29 0 Отговор
    Офф, тоя ми е омръзнал до повръщане. На всяко гърне похлупак. Абе давайте почивка на аудиторията от себе си, бе....
  • 7 Нова Сорос ТВ

    27 3 Отговор
    То и без това предаването на Кънчев е пълна измишльотина- дават на преследвача лесни въпроси, а хората си тръгват без пари!
  • 8 ХАХАХА

    39 1 Отговор
    "Голямото преследване " е голямото лапанье на "Нова"цру ! Безобразие е регламента да е в полза на телевизията, която печели и от реклами . Изгледах поне 15 предавания ,при които само в едно двама действително начетени българи им скриха топката ако не се лъжа с 25 хиляди лв. Явно знанията не се толерират финансово ,но виж тъпизмите от рода на "семейни войни ", а сега и сделка или не " отново ще създават илюзията в подрастващите ,че не е необходимо да знаеш ,а обратно ,колкото си по прост ,толкова повече ще спечелиш!
  • 9 Поредната боза

    32 1 Отговор
    Нямам познат който да гледа подобни предавания черешки ергени плачещи моми готвачи и много се чудя след като съм говорил със стотина човека и не го гледа никой какви са тези хора които го гледат.
  • 10 Хахо

    25 1 Отговор
    То верно, че Кънчев се изхаби вече, но тоя Ненчо е абсолютен бездарник, не знам с какви връзки е за да го сложат за водещ, не става!
  • 11 Халваджян СЪБУДИ СЕ

    14 1 Отговор
    Стига с тези досадни и изтъркани до болка водещи ! Съвет заложи на нещо ново, свежо и качествено ! С нови лица рейтинга ще е по - висок, а с тези смешници няма да стане !
  • 12 Механик

    4 5 Отговор
    Кой е Ненчо Балабанов?
    п.п.
    Кой е Ники Къчев, също?
  • 13 дядо поп

    6 0 Отговор
    А няма ли да се намери и кой да измести и некадърното гърче?
  • 14 Леля Пена

    1 0 Отговор
    Луканов да си яде луканката и да си гледа пенсията.Последната година от предаването,той беше се самозабравил с лигавото си държане.