Last news in Fakti

14 Август, 2023 09:48 3 875 12

Марта Вачкова стана на 64 г., празнува на яхта

  • марта вачкова-
  • владо пенев-
  • рожден ден-
  • яхта

В компанията на Владо Пенев и приятели

Марта Вачкова чукна 64 години на морето. Тя посрещна празника на яхта в компанията на приятели. На снимките, които актрисата сама публикува в мрежата, се забелязват Захари Бахаров и жена му Диана Алексиева. Екранната сестра Жекова от сериала „Откраднат живот” е заголила бедро на лодката, а житейският ѝ партньор Владо Пенев най-накрая е обръснал брадата си.

„Оперираха ме заради дискова херния. Докато снимах „Откраднат живот”, непрекъснато отлагах, но когато свършихме със снимките, успях да вместя и това в графика си. Много съм доволна, че отметнах този проблем, защото живеех с жестоки болки. След това си направих всякакви изследвания, за да се успокоя, че всичко е наред”, споделяла е най-добрата приятелка на Владо Пенев.

Актрисата обръща внимание и на външния си вид, доколкото е възможно. Тя се подлага на разкрасителни процедури в популярен салон. Там професионалистите се грижат за нея, правят ѝ хидратиращи маски за лице, пише flagman.bg.

Вачкова се старае да е свежа и лъчезарна за Владо Пенев, с когото са неразделни. Известно е, че артистите са били гаджета като студенти, а в по-зряла възраст са се преоткрили. Звездата се сближила отново с колегата си след тежката раздяла с бащата на дъщеря си – Радко Миладинов. Сега тя е в много лоши отношения с бившия си. Той никога не е проявявал интерес към щерка си и актрисата е отгледала момичето сама.

Вачкова и Миладинов бяха семейна двойка около 8 години. Запознати твърдят, че за това време той често си изпускал нервите и се държал зле с нея. Приятелите ѝ я убеждавали да го зареже, но актрисата таяла надежди, че нещата между тях може и да потръгнат. Дори появата на детето обаче не успяла да ги сплоти.

Когато Марта напуснала бившия си, той започнал да я притеснява по телефона и да ѝ създава различни спънки в отглеждането на дъщеря им. Не желаел да подписва декларация, позволяваща на момичето да пътува в чужбина, в същото време бягал и от финансова отговорност - не плащал пукната стотинка за издръжка. Оттогава Вачкова не искала да вижда Радко даже и на снимка. Ядосвала, че някога е имала отношения с него. Не съжалявала единствено за появата на щерка им Рада, която е най-голямата ѝ радост.

Въпреки че не случи на мъж като по-млада, Марта успя да изгради крепка дружба с колегата си Владо Пенев, който днес е най-добрият ѝ приятел и спътник в живота. „Трябваше да родя дете от Владо, той е сродната ми душа. Тогава бях студентка – малка и глупава. Мислех, че ми предстоят някакви страшно важни неща, но сбърках. Всеки прави грешки! Така или иначе, сега Владо е най-близкият ми човек”, разказвала е екранната сестра Жекова.

С днешна дата Марта Вачкова и Пенев изглеждат много щастливи заедно. Те непрекъснато са по курорти – и в България, и в чужбина. Двойката обожава да се среща с приятели и да се забавлява. „Вие живот си живеете!”, пишат почитатели на звездите в мрежата. „Мартинче, не прекаляваш ли малко, а?’, коментира шеговито близката ѝ приятелка Катето Евро, която също не пропусна да я поздрави по случай рождения ден.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7+7

    19 4 Отговор
    Баба Цоцолана.

    Коментиран от #11

  • 2 Жена

    19 1 Отговор
    Мечта ! Владимир ако в зареже , веднага я вземам ( никой айдук няма да посмее да стъпи в къщи)!
  • 3 Много

    19 3 Отговор
    изкуствена и подлчка ми се струва, преиграва. Не я харесвам.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Павел пенев

    21 0 Отговор
    Да е жива и здрава,само не я показвайте.
  • 6 Капитана

    12 1 Отговор
    Само как опасно се е наклонила яхтата от тоя тонаж....
  • 7 Евгени от Алфапласт

    4 1 Отговор
    На кила го докарва до мойта вдовица. А мойта е 13 години по-млада.
  • 8 Сила

    11 1 Отговор
    Повлекана бездарна, нагаждачка и използвачка....... 64 години гювечарка
  • 9 ИВАНОВА

    1 3 Отговор
    ЗА МНОГО ГОДИНИ! ЗДРАВЕ И РАДОСТ! БЪДИ ЛЪЧЕЗАРНА И ВЕДРА, КАКВАТО ВИНАГИ СИ! НАЗДРАВЕ!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ама

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "7+7":

    Ама не се свени чисто гола на плажа
  • 12 Иванка

    0 0 Отговор
    Чудесна , лъчезарна и много талантлива актриса! Да е жива и здрава!