Last news in Fakti

14 Август, 2023 16:32 2 384 10

Психолог обясни защо холивудските бракове се провалят

  • развод-
  • раздяла-
  • холивудско семейство-
  • брак-
  • психолог

Както във всяка друга връзка, липсата на комуникация между партньорите проваля отношенията

Психолог обясни защо холивудските бракове се провалят - 1
Снимка: Shutterstock

Добре поддържаният външен вид, вечно сияйната кожа, шикозният гардероб и скъпите недвижими имоти не гарантират щастлив личен живот, смята консултантът Дженифър Ковалски. Тя разкри пред "The Independent", каква е истинската причина за разводите на знаменитостите, пише vesti.bg.

Според Ковалски, както и в много други обикновени семейства, проблемите на звездните двойки се появяват заради липсата на комуникация между партньорите. "За да сте успешни, трябва да можете да общувате един с друг. Във връзката трябва да има постоянство", смята психологът.

Специалистът отбелязва, че на известните личности им се налага да прекарват много време далеч от партньорите си.

"Когато са във връзка хората растат и се развиват заедно", посочва Ковалски и допълва: "Какво се случва, когато между партньорите има голямо разстояние? Те растат и се развиват разделени, а когато се срещнат отново, трябва да изградят връзката си от нулата".

Напоследък се разпаднаха няколко звездни двойки: певицата Ариана Гранде и съпругът ѝ Далтън Гомес се разделиха след две години брак, певицата Тейлър Суифт и партньорът ѝ Джо Олуин се разделиха след шест години връзка. Канадският министър-председател Джъстин Трюдо и съпругата му Софи Грегоар Трюдо обявиха развода си след 18 години брак.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    4 10 Отговор
    Бате, ако до 45 не си се развил и направил каквото е трябвало, та после до 55 да караш по инерция, забрави ! Смятам до 45-46 да си направя импакта, да изкача и спусна върховете които искам и после да се женя. 45 е екстра възраст за мъжа. Само семейството ше си гледам и компромиси ше праа. Кво друго ? Да тръгна след тази възраст да откривам гени ? Да качвам върхове ? Аре моля ти се. Или да хода по жени и барове 😂 Не го разбирам простолюдието, станали на 50г бате, тръгнали да живеят и кариери да праат хахахахаха

    Коментиран от #10

  • 2 Всички знаят

    5 3 Отговор
    Богатството разкрепостява и освобождава! Маслоу го е обяснил!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Госあ

    3 1 Отговор
    И за какви ги вземате тия позьори от холивуд ? Тежко простолюдие, бате. Шарън Стоун бива, но в доста тъпи филми се е снимала…
  • 4 Госあ

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Всички знаят":

    Мусаши казва - ветровете ме издухваха, студовете ме пронизваха, дъждовете ме прогизваха, но никога не продадох изкуството. В Япония разбрах що е простолюдие. Волтер също има разкази по въпроса.
  • 5 мучо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Всички знаят":

    той маслоу е обяснил много други неща за човешкия фактор в организацията на производствения процес, но това което цитираш е в контекста на удовлетвореността от заплащането.....
  • 6 Хейт

    13 0 Отговор
    Нещо да кажете за това, че всички лигльовци там са свикнали светът да се върти около тях? Егоисти с претенции, които изобщо не са свикнали да се грижат за някого. И как 2-ма подобни да се сближат и да имат трайна връзка?
  • 7 Павел пенев

    12 1 Отговор
    Браковете в Холивуд се провалят защото всичко там е изкуствено най вече морала и културата.
  • 8 анонимен

    7 1 Отговор
    За канадският министър председател Джъстен Трюдо и съпругата му София ще ви кажа защо се разведоха. Джъстин Трюдо е гей. И не намесвайте брака им с този на холивудските звезди. Не че между тях няма обратни.
  • 9 Да бе да

    3 1 Отговор
    "Психолог обясни защо холивудските бракове се провалят"

    😂
    Защо ли ?
    Няма нужда от психология ! Когато излезеш на улицата и три жени или при жените ( мъже) ти се хвърлят в краката , няма как да устискаш дълго! Особено ако имаш голямо его😅
    Те хората винаги са толкова " верни" , колкото възможностите им😘
  • 10 Снежа

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Ми ако са били семеини като млади и са гледали децата си ,нормално е на 50 г да искат да правят кариери и да излузат по барове ,като млади са си изгледали децата не родители на 50г