Last news in Fakti

21 Август, 2023 10:45 5 041 4

И Галин скочи на ТоТо от "СкандаУ"

  • галин-
  • тото-
  • скандау

Във видео той отговаря на зададен му въпрос от фен за скандала около ТоТо при гостуването на треньора Тити Папазов в подкаста му

Галин е поредният, който се опълчи срещу ТоТо, като разкри пред феновете си какво мисли за колегата си от хип-хопа, който в последно време попадна под ударите на общественото мнение и продължава да отнася як хейт.

Във видео, качено в профила на Галин в Instagram, той отговаря на зададен му въпрос от фен за скандала около ТоТо при гостуването на треньора Тити Папазов в подкаста му.

Попфолк идолът и собственик на лейбъла Алфа Мюзик си спомня как през 2017-а, след обаждане на продуцентите на VIP Brother, отишъл да подкрепи рапъра на финала на риалитито, в което Тото стана големият победител.

„Той беше много благодарен. Винаги когато сме се виждали е бил много любезен. Смятам, че само и единствено хубаво е видял от мен. Но пък пред доста колеги, когато са гостували в неговото предаване, се е изказвал неласкаво по мой адрес“ – обяснява попфолк изпълнителят.

„Според мен липсата на каквато и да е лична позиция му изяде главата на момчето. Със всеки, който му гостува в предаването е само хихо-хахо. Това е нещото, което на мен лично не ми харесва“ – добавя той и подчертава: “Самият факт, че някой е бил пич към теб, а ти не му отвръщаш със същото, истината е, че ти не си пич – това е”.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    20 1 Отговор
    "Фен", "хейт", "лейбъла"... тези и много други "чисто български" думи може да срещнете при жалките напъни за написване на някоя и друга по-вървежна статия!
    За съжаление такова е нивото при родните "журналисти"!
  • 2 абе,

    14 1 Отговор
    Никой не го интересуват льольовците от снимките.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Панчо

    18 0 Отговор
    Стига глупави коментари за някакви елементарни типове като Тото и Галин . Никой не го интересува какво е казал единия или другия тъпанар.