Last news in Fakti

23 Август, 2023 12:47 1 936 2

41-годишната Сиена Милър е бременна с второто си дете

  • сиена милър-
  • бременна-
  • второ дете

Бащата на бебето ѝ - Оли Грийн е на 26 години

41-годишната Сиена Милър е бременна с второто си дете - 1
Снимкa: Shutterstock

Британската актриса и модел Сиена Милър е бременна с второто си дете. 41-годишната блондинка показа заобленото си коремче по бански докато се наслаждаваше на плажа на остров Ибиса, пише списание People, цитирано от tialoto.bg.

Преди ваканцията си на испанския остров Милър беше забелязана да прекарва време в Сен Тропе с 26-годишния си приятел Оли Грийн и 11-годишната си дъщеря Марлоу, която споделя с бившия си годеник Том Стъридж.

Милър и Грийн, който също е модел и актьор, за първи път предизвикаха слухове за връзка през февруари 2022 г., след като бяха видени да присъстват заедно на мача Ню Йорк Никс срещу Мемфис Гризлис в Медисън Скуеър Гардън.

Сайтът Page Six потвърди връзката на Сиена и Оли през следващия месец, след като двамата бяха уловени да се целуват по време на вечеря във френското бистро "Le Bilboquet" в Манхатън.

Звездата от „Лейър Кейк“, "Американски снайперист" и "Алфи" каза в интервю за списание Elle през април 2022 г., няколко месеца след като навърши 40 години, че с облекчение е напуснала 30-те си години, обяснявайки, че това десетилетие е било изпълнено с „натиск“ в личния ѝ живот.

Тя каза пред списанието: „Биологията е невероятно жестока към жените през това десетилетие. След това стигнах до 40 и замразих няколко яйцеклетки. След като бях наистина съсредоточена върху необходимостта да имам още едно бебе, си казах: „Ако се случи, ще се случи.“ Този вид екзистенциална заплаха се разсея."

Що се отнася до нейната съвместна родителска връзка с 37-годишния актьор Стъридж, с когото Сиена имаше връзка между 2011 и 2015 г., тя каза пред Harper's Bazaar през март 2017 г., че двамата все още се обичат истински и дори ходят заедно на почивки.

„Страхотно е за дъщеря ни, че има двама родители, които се обичат и са приятели“, сподели тя тогава. „Той определено е най-добрият ми приятел в целия свят.“

В миналото Милър е излизала с множество големи звезди, но най-известната ѝ връзка е била с Джуд Лоу, за когото дори беше сгодена. Двамата се разделиха през юли 2005 г., след като 50-годишният актьор ѝ призна, че ѝ е изневерил с бавачката на децата си от брака си със Сейди Фрост.

Междувременно за бившия любим на Сиена - Том Стъридж се говори, че се е сгодил за настоящата си приятелка Алекса Чънг.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кво да кажем?

    11 2 Отговор
    На е бали я и забременяла,къде ви е Чудото?
  • 2 8888

    5 2 Отговор
    Така ми, аз викам - дай да го вадя, тя - не, стиснала ме, не мога се откопча...