Last news in Fakti

24 Август, 2023 08:56 3 728 2

Кендъл Дженър с провокативна фотосесия - гола на кон (СНИМКА)

  • кендъл дженър-
  • фотосесия-
  • кон

Автор на фотосесията е известният моден фотограф Харли Уиър

Кендъл Дженър с провокативна фотосесия - гола на кон (СНИМКА) - 1
Снимкa: Shutterstock

По-малката сестра на Ким Кардашиян, модел и бизнесдама Кендъл Дженър участва в нова рекламна кампания на модна къща Stella McCartney, пише vesti.bg

На снимките 27-годишната Кендъл Дженър позира, заобиколена от бели коне, които са обучени от френския треньор, директор на конните представления и привърженик на метода на „безплатното обучение“ Жан-Франсоа Пиньон .

На една от снимките Кендъл е гола, легнала на кон. Автор на фотосесията, която се проведе във Франция, беше известният моден фотограф Харли Уиър.

Според основателя на марката Стела Маккартни, опитът на Кендъл Дженър в конната езда е направил модела идеалното лице за кампанията.

„Винаги съм обичала животните. Яздих коне в продължение на 10 години, така че си мислих, че ще стана професионален конен ездач, а след това и ветеринарен лекар “, каза Кендъл Дженър в интервю за Harper's Bazaar през 2016 г.

Кендъл Дженър е един от най-добре платените модели в света. Наред с приходите от различни предавания и рекламни кампании, моделът печели сериозна сума и от участието си в снимките на семейното риалити "Семейство Кардашиан".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зреене

    1 0 Отговор
    Кендъл Дженър е една от най-добре платените моделки в света. Голото й дупе било посипано с течен шоколад и ягодки.
  • 2 Пич

    5 0 Отговор
    Хахаха..... сега , язди коня доброволно , а после , ще вземе да го осъди.....