Last news in Fakti

6 Септември, 2023 10:15 1 670 4

Австрийският актьор Флориан Тайхтмайстер е осъден за педофилия

  • флоран тайхтмайстер-
  • актьор-
  • педофилия-
  • детска порнография-
  • съд

Прокурорите казаха, че около 47 500 от 76 000 файла показват деца под 14-годишна възраст

Австрийският актьор Флориан Тайхтмайстер е осъден за педофилия - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Съд в Австрия призна актьора Флориан Тайхтмайстер за виновен в притежание и производство на детска порнография и му наложи двегодишна условна присъда, съобщават световните осведомителни агенции, цитирани от БТА.

Четиридесет и три годишният Тайхтмайстер освен това ще трябва да се подложи на терапия и на редовни тестове за наркотици. Ако актьорът наруши поставените от съда условия, го грози принудително настаняване в психиатрично заведение.

Тайхтмайстер, който по-рано пледира виновен по обвиненията, признавайки, че събрал колекция от десетки хиляди файлове, показващи насилие над деца, и че сам е преработил някои от тях, може да обжалва решението.

Прокурорите казаха, че около 47 500 от 76 000 файла показват деца под 14-годишна възраст.

Тайхтмайстер не е обвинен, че сам е заснел упражняването на насилие, но е записвал садистичните си фантазии.

Съдебен психиатър е диагностицирал тежко и повтарящо се разстройство, но също така е посочил, че терапия и стриктен контрол могат да предотвратят рецидив.

Бивш член на трупата на прочутия виенски театър "Бург", Флориан Тайхтмайстер се е снимал във филма "Корсаж", който тази година беше включен в списъка с кандидатите за "Оскар" в категорията за най-добър международен филм, но в крайна сметка не беше номиниран.

След дебюта си през 2001 г. актьорът редовно се появява на сцената, в телевизията и в киното в немскоговорящия свят.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мими Кучева

    15 2 Отговор
    Евро атлантически ценности.💋🐷🐵🥳🤡👍
  • 2 ХАХАХА

    10 0 Отговор
    И като се явява редовно в немско говорящи филми и този филм, за който едва ли някой в България е чувал дали българите го знаят и се интересуват от него? Трябва да се информира какво прави полицията тук при нас в борбата с педофилията или този проблем в България не съществува?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.