Last news in Fakti

8 Септември, 2023 15:45 3 108 7

След скандала с Диана Димитрова: Юлиан Вергов отново на малкия екран

  • юлиан вергов-
  • на екран-
  • диана димитрова-
  • скандал-
  • с рачков всичко е възможно

Актьорът ще участва е неделното шоу на Рачков

След скандала с Диана Димитрова: Юлиан Вергов отново на малкия екран - 1
Снимка: Facebook

Скандалът с Диана Димитрова определено даде негативно отражение върху кариерата на Юлиан Вергов, макар много колеги от актьорската гилдия да го подкрепиха, заставайки зад него. Вергов дори бе заменен като жури в „Като две капки вода“, но ето, че е време да бъде „реабилитиран“.

Тази неделя в 20:00 часа зрителите на NOVA ще гледат първото издание от втория сезон на „С Рачков всичко е възможно“. Сред актьорите, които ще участват в скечовете на Рачков, впечатление прави името на Юлиан Вергов, който триумфално се зъвръща на екран, пише iwoman.bg.

Освен Вергов, Владо Пенев, Жаклин Даскалова, Радина Боршош, Дарин и Деян Ангелови, Алекс Раева и Христо Петков са първите гости, които ще влязат в студиото на Рачков. Те са обединени под името „Заслужили артисти“, а самият Димитър Рачков планира да отвее зрителите с невиждана изненада за старт на новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зреене

    2 7 Отговор
    След скендъла с Диана Димитрова, Юлиан Вергов отново е на малкия екран. После ще е на големия екран. В клетка.
  • 2 щурецъ

    7 0 Отговор
    „С Рачков всичко е възможно“.Дори пътуване във времето. Ще се разходим до Марс по фанелка и къси панталони,с чехли или с джапанки.
  • 3 Аре нема нужда

    4 0 Отговор
    Едни и същи изтъркани и омръзнали индивиди.Страшно шоу 😝
  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    За пари участват навсякъде
  • 5 кУмУнист

    3 4 Отговор
    Абе тая зла лекичка, дето беше ритъна с голям мъжки крак нали се борила против насилието над жени, нали с личният си пример станала част от някаква кауза и организация, а нещо нито я видяхме нито я чухме покрай случая с нарязаната Дебора. Когато говореше за Вергов обикаляше по медии и ютуб канали като при Жечев, да реве, а сега никаква я няма да защити момичето.
  • 6 Тома

    2 1 Отговор
    Ами хюм дружинката си ги държи своите хора в телевизиите
  • 7 Ай сЯ

    1 0 Отговор
    Сама се прецака Дидката..
    Че този психопат я е напердашил, ясно е, ама че тя е незряла, е още по ясно.. За няколко месеца я приключиха умело с правилните действия и коментари..уви..
    Да е за урок на всички девойки и жени в подобни ситуации ..Удари ли те представител на "силния пол", директно се вади медицинско, пък после се мисли за по-натам.. Е, вариант е да се тренира и самозащита, директно на място да се въздаде справедливост :-)
    И сега като резултат все тая, че даде тя гласност на тоя бияч на жени..Ни кариера му пострада, ни личност, ни нищо..А тя излезе като някаква кукувица, каквато дори да е, не заслужава ритник в лицето.. Та тъпо като цяло..