Last news in Fakti

11 Септември, 2023 14:15 1 138 5

Памела Андерсън планира да продаде еблематичните си тоалети

  • памела андерсън-
  • емблематични тоалети-
  • продажба

 Искам да отворя нова глава от своя живот", призна спасителката на плажа.

Памела Андерсън планира да продаде еблематичните си тоалети - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Памела Андерсън планира да продаде еблематичните си аутфити, съобщава сп. "People".

"Не обичам да пилея", казва тя пред изданието. "По-добре да изчистя ума си, да изчистя гардероба си. Искам да отворя нова глава от своя живот", призна спасителката на плажа.

"Стилът ми несъмнено се е променил през годините", уточни тя и допълни: "Няма причина да нося повече тези дрехи."

В интервю за "Elle" миналия месец Памела описа предишния си стил като "див и без задръжки". Въпреки че сега избира по-обрани тоалети, тя се гордее с провокативните, които носеше през 90-те. Освен с всички дрехи от "миналото", обмисля и да се раздели и прословутият си червен бански.

Макар да не разкри кога започва "търгът", актрисата сподели, че всички дрехи ще бъдат достъпни в уебсайта ѝ. Заедно с обновяването на гардероба си през последните години, Андерсън също спря да носи грим. "Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешни, когато остареем. И някак се смея на себе си, когато се погледна в огледалото", призна Андерсън пред изданието, предава dir.bg.

Въпреки това тя отбеляза, че всъщност гримьорката ѝ Алексис Фогел, която почина през 2019 г. след битка с рак на гърдата, я вдъхновила да направи промяната. "Тя беше най-добрата. И оттогава просто чувствах, че без нея е по-добре за мен да не нося грим", каза Памела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижда се

    5 0 Отговор
    Глад мори добитъка !!
  • 2 гост

    5 0 Отговор
    Аз като се сетя за Памела Андерсън, не се сещам за тоалети...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Преди

    0 0 Отговор
    време в интервю беше казала , че има разкрасителни вагинални операции .
  • 5 надарена кака

    0 1 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!