Last news in Fakti

18 Септември, 2023 10:57 1 368 3

Общински съветник от Бургас стресна със СНИМКА от болницата с насинено око

  • общински съветник-
  • бургас-
  • общинар-
  • насинено око-
  • болница-
  • превръзка-
  • спешна помощ

Общинарят разказа колко лошо е паднал по стълбите

Общински съветник от Бургас стресна със СНИМКА от болницата с насинено око - 1
Снимка: БГНЕС

Общинският съветник от Бургас Иво Баев шокира приятели и последователи във Фейсбук с последната си снимка. На нея се вижда, че той е в болница с насинено око и превързано чело.

Общинарят веднага обясни какво му се е случило, като въпреки сериозността на ситуацията подхожда с нотка хумор:

"С тази моя снимка нямам намерение нито да плаша децата, нито да разсмивам родителите им. Публикувам я с поучителна цел:

Казват, че е хубаво човек да върви с гордо вдигната глава;

Аз пък казвам, че е хубаво човек от време на време да поглежда и надолу в краката си.

Иначе, нищо особено, спънах се и полетях, но не ми се отвориха крилата и се приземих рязко, с челен удар в едно стъпало, за мое щастие добре заоблено. Ремонтираха ми челния спойлер с майсторска шевица в традиционния стил на котленските килими. Крилата си ще поправя сам с малко тел и чук. Децата ми се радват, че ще имам белег като на Хари Потър.

Жив съм, благодарение на светкавичната реакция, помощ и съпричастност на директор, преподаватели и родители в у-ще Васил Априлов - всички участвали в спасителната операция по неуспешното ми приземяване, за което с цялото си сърце им БЛАГОДАРЯ.

Жив съм, благодарение на любовта на жена ми, която винаги е до мен в най-тежките мигове, за което с цялото си сърце ѝ БЛАГОДАРЯ.

Жив съм, благодарение на бързото пристигане на линейка, която ме откара в УМБАЛ; на бързия прием и професионална грижа на ръководството и екипа на ‘Спешно отделение’; на професионалното майсторство на лекаря от отделение ‘неврохирургия’, който върна челото ми на мястото му; на грижата на сестри и персонал на същото отделение, за което с цялото си сърце им БЛАГОДАРЯ.

ПОСЛЕСЛОВ.

Аз от както се помня винаги гледам само напред и никога надолу.

Понякога преди “обръщах се с гняв назад”, но вече все по-рядко.

Падал съм и друг път, но се изправям отново и продължавам Напред.

И така ще бъде!

Това ми сочи Светлината по моя Път - само Напред!"


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бургазлия

    5 1 Отговор
    Асфалтова егкзема.
  • 2 честен ционист

    4 1 Отговор
    Първият пак ги е шамарил.
  • 3 Тъпо

    3 1 Отговор
    Парче