Last news in Fakti

18 Септември, 2023 13:15 2 716 27

Мила Роберт критикува образователната ни система

  • мила робърт-
  • училище-
  • образователна система-
  • критики

Според нея в образователната ни система няма свобода и креативност

Мила Роберт критикува образователната ни система  - 1
Снимка: Instagram

Певицата Мила Роберт се радва, че вече не е ученичка.

Все още сънувам някакви кошмари, че съм в училище и, че не съм ходила от супер много време и учителките ми се сърдят и аз съм виновна. Много се радвам, че не съм в училище. Образователната ни система, не само тук, но и по цял свят, е много, много зле. Супер трудно е на дете да му е интересно в това пространство”, разказа Мила Роберт.

Според нея в образователната ни система няма свобода и креативност.

И не може да няма финанси, неща, които са много важни. Нещата, които ще ти трябват за живота ги няма, а те занимават с неща, които няма да ти трябват”, коментира още певицата.

Относно новия албум, който подготвя, споделя, че все още има много работа по него.

„Една песен има глава, друга ръка, око, още не са цели песни със сигурност.Сега се вълнувам всъщност за времето в София, което ще прекарам, защото лятото имаше много пътувания, концерти, постоянно смяна на локацията, а пък тук мога да си вляза в рутината”, разказа още Мила Роберт, пред NOVA.

За нея е важно след концертите ѝ хората да си тръгнат в добро настроение и да спрат да мислят за ежедневието.

„Ако един човек поне си тръгне в по-добро настроение и излезе от нещо, в което кисне, означава, че съм си свършила работата”, допълни певицата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Донки Хот и Сан Чопанса

    34 1 Отговор
    Само като чуя някой да използва думата супер много ми е ясно колко му е акъла.
  • 3 Мнение

    29 1 Отговор
    Какъв е тоя джендър?
  • 4 баща ти

    30 2 Отговор
    Мила Роберт е елементарна частица.
  • 5 Сандо

    24 1 Отговор
    Със създаването такива творения явно е,че образователната ни система има сериозни проблеми.
  • 6 Кадир

    22 1 Отговор
    Коя е тая бе?
  • 7 ЕДИН С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО

    13 3 Отговор
    МИЛА ИМА МНОГО ЗДРАВЕ ОТ АРМЕНСКИЯ ПОП ДВАМА ОТ ВНУЦИТЕ МИ УЧАТ В КАНАДА ГОЛЯМАТА Е ВЕЧЕ В 8 КЛАС ТАМ ИМАМ КОНКРЕТНИ НАБЛЮДЕНИЯ ТАМ ОБРАЗОВАНИЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА ТУК МНОГО Е ЛЕЖЕРНО КАЗАНО ОБРАЗНО Е ПО РАЗВЛЕКАТЕЛНО У НАС Е ПО ЗЛЕ ОРГАНИЗИРАНО ДЕЦА И СТУДЕНТИ ОТ КОЕТО СТРАДАТ НО Е ПО КАЧЕСТВЕНО КАТО ЦЯЛО

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Генчо

    20 1 Отговор
    Тя не може да го критикува защото, не е била част от него.
  • 10 Циник

    12 0 Отговор
    Ами права е девойката, децата уж са страшно заети в училище с умни дейности ама я вижте какви индивиди се разхождат по улиците- все едно ги подменят на абитуриентския бал.

    Коментиран от #19

  • 11 дддд

    16 0 Отговор
    Коя е тая кифла за сефте чувам за нея, камо ли пък да се засиля да чета мнението и по каквато и да е тема
  • 12 Тъжният лос

    15 2 Отговор
    Не я знам, но както се радва, че вече не е ученичка ... като усети шамарите на живота ще поиска пак да се върне в училище, дори и в детската градина. Като си спомня, че в детската градина ни караха да си изядем всичкото ядене и после да спим следобеда, а ние се опъвахме .... ако сега се върна, с удоволствие ще правя всичко, което ни караха насила да правим. Ама вече е късно.

    Коментиран от #15

  • 13 Лице като използвана тоалетна хартия

    16 3 Отговор
    Уникално грозна и противна. И никой не го интересува какво мисли и за какво.
  • 14 Колев

    14 3 Отговор
    До къде я докарахме - долна, мръсна ку...а акъл да дава.
  • 15 до Тъжният лос

    7 15 Отговор

    До коментар #12 от "Тъжният лос":

    Не знам за теб, но за мен това бяха отвратителни времена: психотормоз, побоища и ограничения на всяка крачка. А храната, за която мечтаеш, беше отвратителна помия - после ни беше лошо от нея и само тичахме до тоалетната. А следобеда само ни караха да лежим няколко часа със затворени очи: да не сме мърдали, да не сме си говорили. Само ни се караха. Същото и в училище: седиш часове наред на някакъв скапан чин до пълно схващане. И трябвало да мълчиш и да слушаш глупостите, които ти говорят. Никога не искам да съм дете отново.

    Коментиран от #16, #23

  • 16 Логично ☺

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "до Тъжният лос":

    Ти явно си бил от дегенератите,където хобито му е било да краде и да убива животинки,защото си бил дете на разведени родители .

    Коментиран от #17

  • 17 до Логично

    6 5 Отговор

    До коментар #16 от "Логично ☺":

    Ти явно си бил от дегенератите, които обичат да са роби в репресивни системи. И подобни общества са мечта за теб. Затова не можеш да разбереш свободните и креативни личности какво преживяват.

    Коментиран от #24

  • 18 Стас

    4 1 Отговор
    И аз се радвам, че вече не съм ученик! Щото,ако бях,щяха да хвърчат бельо,полички и малки дрешки с които сегашниче момичета ходят в школото. Щяха да ме изгонят още на първия ден от учебната година.

    Коментиран от #25

  • 19 Алфа херинга

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Циник":

    Проблемът е, че започната да пускат всеки да минава, а на тези които редовно ходят в час, да пишат 5и и 6и. После, излизат разни индивиди с напомпано самочувствие, колко са умни, а то пък нищо общо.
  • 20 Малиии

    8 0 Отговор
    Когато човек иска да е тъп, как да го накараш да е умен! А когато си тъп ти е виновна образователната система! Тя тая образователна система навремето правеше и профгесори и откриватели! Но днес е модерно да си тъп!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ко речи?

    3 0 Отговор
    Ами моят син завърши същата образователна система в България, но завърши висше на запад и сега бачка за западна компания в България за 5-цифрена сума.
  • 23 Гост

    3 4 Отговор

    До коментар #15 от "до Тъжният лос":

    Какви отвратителни времена в училище, едно време? Да не си бил в ТВУ? Храната в училище СЕГА е отвратителна помия. Преди си беше истинска от истински продукти. Нямаше ГМО, нямаше имитиращи продукти на мляко и сирене, а бяха истински. Нямаше разтворими сокове, нито брашно от скакалци. Какво, като си седяла на чин в училище? Ти, какво искаш да правиш в училище - да играеш ламбада ли? Училището не е място за недисциплинирани анархисти. Там слушаш, какво ти говори учителя, защото ти нямаш и 1% от неговите знания и умения, а без тях няма как да имаш претенции за реализация на пазара, на труда.

    Коментиран от #26

  • 24 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "до Логично":

    Креативните личности исмислят начини, как да се възползваш от това, което им предоставя училището. Те се надграждат с предлаганите им ъпгрейди.
    Леонардо Давинчи, Моцарт, Вивалди и още една камара творци са живяли в наистина жестоки времена, но това не им е попречило да развият таланта си.
  • 25 Хасан

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Стас":

    Ако бях ученик щях да ти ударя една п.а.т.к.а.
  • 26 Ти човече

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    си явно функционално неграмотен.
    Ако отново прочетеш коментара ще разбереш че в първата част автора описва преживяванията си от детската градина...
  • 27 Мария

    1 0 Отговор
    Не е истна...кой ни говори за училище и креативност? Образованието е консервативна система навсякъде. Тази Мила все търси с нещо да блесне без да положи някакви усилия и както се вижда не й се получава. Тя е от хрантутниците дето търсят все на баницата мекото, на работата лекото. Известна с нищоправенето си...