Last news in Fakti

21 Септември, 2023 13:58 982 1

Том Ханкс е готов на всичко, за да полети в Космоса

  • том ханкс-
  • космос-
  • полет-
  • пътуване-
  • земя

Актьорът е бил поканен от Джеф Безос да се присъедини към него през 2021 г., но отказал заради солидната цена на пътуването в Космоса

Том Ханкс е готов на всичко, за да полети в Космоса - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Том Ханкс отдавна е обсебен от космоса и по-конкретно посещението му. За да стигне до там е готов на всичко, включително да готви и чисти. Звездата всъщност е бил поканен да отлети с ракетата на основателя на "Amazon" Джеф Безос "Blue Origin - New Shepard", но е отказал заради твърде високата цена на пътешествието. Актьорът дори е бил първият човек, когото милиардерът е помолил да се присъедини към него на борда.

"Е, да, при условие, че платя! Струва 28 милиона долара или нещо подобно", отбеляза Том през 2021 година.

Към днешна дата Ханкс признава, че би се радвал, ако е човекът, сервиращ храна и напитки, и пускащ забавни шеги през целия престой.

"Ако има място, аз бих бил човекът, който чисти, разказва вицове и забавлява всички. Така останалите ще могат да се занимават с други неща", казва звездата.

През 1969 г. актьорът е само на 13 години, когато Нийл Армстронг стъпва за първи път на Луната. Още тогава подрастващият Том осъзнал, че живее в момент, в който "историята на човечеството се променя", пише "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    2 2 Отговор
    Какъв космос ,какви 5 лева ...Още ли мислите че земята е кръгла