Last news in Fakti

29 Септември, 2023 10:36 5 156 9

Попфолк певицата Рени се сдоби с два нови имота

  • рени-
  • попфолк певица-
  • имоти-
  • хонорари

Изпълнителката се радва на многобройни изяви

Рени продължава да бъде една от изключително търсените певици не само в България, но и в съседна Сърбия. Тя има невероятни постижения през годините с някои от най-популярните песни в жанра, като "Като птица", "Плакала съм" и "Искам те".

Когато разгледате нейната страница във Фейсбук, лесно се вижда, че изпълнителката е една от най-желаните участнички на събития. От началото на 2023 година, тя е изпълнила над 100 участия както у нас, така и в Сърбия, което е внушителен брой спрямо други изпълнители в момента.

Според информацията, хонорарът за участията ѝ не е от най-достъпните и тя се предлага в момента на цена от 4000 до 5000 лева, а по празничните дни цената дори достига до 10000 лева.

Също така, говори се, че на едно от участията си в един легендарен хотел в София, певицата е изпяла няколко пъти своята песен "Като птица" на сръбски език за един сръбски бизнесмен. За тази изява, тя не само получила хонорара си, но и голяма сума бакшиш.

През тази година, Рени придоби два значими имота - един в България и един в Гърция. Също така, от някои познати разбрахме, че тя ще издаде нова песен скоро, която ще е дует с нейната най-верна и приятелка в фолк средите - Деси Слава. Според много хора в жанра, тази песен ще се отличава като голям хит, тъй като и двете певици са сред най-популярните изпълнителки в стила, пише blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А Майкъл Джексън,

    7 4 Отговор
    Кога Го чакаме да Въскръстне???
  • 2 Какви данъци

    13 3 Отговор
    Плаща другарката?
    Утре да не реве за пенсия?
  • 3 Ко речи?

    11 4 Отговор
    Колко (пъти) е дала за тях?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 6нтщ5ж

    4 2 Отговор
    Тази кривогледа ли е?

    Коментиран от #6

  • 6 Ранди Мъри

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "6нтщ5ж":

    Не само - а и фъфлеща, дебела и пееща фалшиво. А тази драсканица е опит за нескопосана реклама.
    Освен това НАП знаят ли за тези имоти /ако ги има/ ?
    Съвет към мисирката Ели Стянова: пише се най-вярна, а не най-верна.

    Коментиран от #7

  • 7 Предполагам

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ранди Мъри":

    че Ели е от ихтиманско.

    Според мен обаче няма по-смешно от майнички и-кащи в писмена реч.
  • 8 Приз

    5 4 Отговор
    Рени - слоницата на чалгата.
  • 9 И к'во ?

    1 0 Отговор
    Рени , Бербатов , Гришо ...Странно същество е българина ! Когато някой има талант и работи , българина го плюе . Когато политиците му са назначени от други държави и го грабят , българина им целува ръка и гласува за тях на избори . Странно животно ! Не народ , а ...