Last news in Fakti

1 Октомври, 2023 13:11 1 167 2

Мариан Бачев помага на децата да вървят по верния път

  • мариан бачев-
  • школа-
  • помага

За 8-ма поредна година в София се проведе прослушване за момчета и момичета, които станаха част от театралната школа на актьора

За 8-ма поредна година в София се проведе прослушване за момчета и момичета на възраст между 10 и 17 години, които станаха част от театралната школа на Мариан Бачев.

"Изкуството като цяло е верният път за развитие на един млад човек. Тази година отново са поредните прослушвания. Смятаме, че трябва да има прослушвания, защото искаме децата, полагайки усилия в подготовката за едно такова прослушване, да знаят, че това е отговорна, сериозна, важна работа, на която трябва да се отдадеш".

Затова са добри и резултатите им. 54 деца посещават школата, като някои сериозно се занимават с театър. В НАТФИЗ е приета Александра Негованска, първа година, а Яна Димитрова е част от Сливенската трупа, пише bnr.bg.

"Сърцето" на проекта е Милена Видер, съпругата на Бачев. Тя е инициатор и двигател на проекта. Милена също е актриса. Целта е не да направят от всички деца актьори, а почитатели за цял живот на театъра.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владо Кузов

    3 0 Отговор
    Кой за каквото е учил
  • 2 Червената шапчица

    0 2 Отговор
    По пътя на чалгата...