Last news in Fakti

20 Ноември, 2013 13:38 3 036 0

Кой? Кой е най-сексапилният мъж на планетата за 2013?

  • най-сексапилният мъж-
  • адам ливайн

Вокалистът на рок групата Maroon 5 се оказа най-секси мъжът тази година

Списание „Пийпъл“ обяви тазгодишната си класация за най-сексапилен мъж на планетата. Това е вокалистът и китарист на рок групата Maroon 5, Адам Ливайн.

В интервю за изданието 34-годишният изпълнител признава, че дори не е мечтал да му бъде оказана подобна чест. "Като музикант си мечтаеш за наградата "Грами", но за подобен статут дори не съм и мислил. Бях просто изумен и поразен и ми изглеждаше почти като шега, но не беше. Готино е."

Ливайн сподели пред списанието, че плаче на филми (Шедьовърът на Стивън Спилбърг  от 1982 - „Извънземното“ (E.T. The Extra-Terrestrial) винаги го развълнува). Обича да се разхожда гол и с нетърпение очаква сватбата си с модела на Виктория Сикрет - Бехати Принслу. "Не мислех, че бракът е за мен до сега", сподели 34 -годишният музикант. " Бях готов, когато бях готов. Толкова е просто."

За да поддържа във форма невероятното си тяло, Ливайн практикува йога и спининг да поддържа издръжливостта си.

Певецът показа и актьорския си талант, като дебютира в сериала „Американска история на ужасите“ сезон 2 в първите 4 епизода. Там той, заедно с половинката си решават да посетят отдавна изоставена лудница като част от обиколката за медения си месец. 

Миналата година за най-секси мъж на планетата беше обявен актьорът Чанинг Тейтъм. През годините носители на титлата са били Брад Пит, Джордж Клуни, Мат Деймън и много други холивудски секссимволи. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА