Last news in Fakti

1 Октомври, 2023 16:15 5 864 14

Графа направи грандиозен концерт на стадион "Васил Левски"

  • графа-
  • влади ампов-графа-
  • концерт

Събитието завърши със заря

Графа направи грандиозен концерт на стадион "Васил Левски" - 1
Снимката е илюстративна. Източник: БГНЕС

Графа изпя над 20 песни на стадион „Васил Левски“, на концерт в събота вечер. Изпълнителят „разходи“ многохилядната публика с песните от цялата си кариера, която започва на 10 години. Тогава излиза на сцената, заедно с родителите си от трио „Спешен случай”.

Вечерта започна с песните „Слънце в очите ти“ и „Ти грееш“. Заедно с тях изгряха сценичното осветление, мултимедия и пироефекти. „Последната песен“, която е посветена на майка му Тони Ампова, беше и последната от сетлиста на концерта.

На баща му Кирил Ампов, който бе сред публиката, бе посветена друга от песните – „Утеха“. Пред публиката се появиха две дами с името Мария – съпругата му, както и Мария Илиева, с която пя в дует. Сред специалните гости бяха хорът „Мистерията на българските гласове“, цигуларят Веско Ешкенази, пианистът Ивайло Василев, певиците Михаела Филева и Тино.

На сцената се появи и Димитър Бербатов, който през април обявен като партньор на събитието, заедно със своята фондация. Пет лева от всеки продаден билет ще подпомогне талант на децата от фондацията, която празнува 15-годишнина.

Събитието завърши със заря, пише БТА.

Непосредствено преди концерта, на сцената се качиха DJ Burlak & DiMO BG, последвани от младежите от Junior Band, които се погрижиха за правилната музикална настройка на публиката.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боклук

    41 13 Отговор
    Евтин PR за някакъв охлюв-плагиат,който краде музика.Пълен бездарник ,но от паилната страна на фиията
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Красимир Петров

    34 7 Отговор
    Стига сте го величали този Нищо грандиозно няма в това , да наемеш стадио Васил Левски и да напълниш само 2 сектора.
  • 4 Иван Попов

    33 17 Отговор
    Какъвто и да е Слави Трифонов,само той пълни стадионите.Графинята е пълна пародия.
  • 5 Анонимен

    32 9 Отговор
    В джоба ми да пее, ще го зашия! Всичките му песни са едни и същи. А и гласът му не е нищо особено.8792
  • 6 2020

    16 17 Отговор
    Бербатов по свой стар маниер - пак е намазал. Без хората да искат да му дават пари - той си прибира по пет лева. Ей, че нахал-бездарник....
  • 7 българин

    27 6 Отговор
    този какво общо има с граф егати противното човече и наистена се мисли за певец -ужас
  • 8 Конвенциална истанбулка

    13 4 Отговор
    Тоз граф какви концерти е правИл в чужбина?
    Сигурно си плаща, за туй го натрапват от държавното ни радио.
    В държави с високи музикални изисквания тоя повече от кръчмарски певец няма да е.
  • 9 Червената шапчица

    9 5 Отговор
    Аз пък да ви кажа, че нещата с протестите са ясни. Но имам друг проблем. Като видя певицата Богдана Карадочева и от вълнение започвам неволно да изпускам урина. Става ми много демократчно и даже се изприщвам. Кръпко Васката ми изглежда като сладко пиленце. заб. името е дадено от Милена Върбанова. На Васката, де...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хаха

    2 1 Отговор
    Не знаех, че Тино е певица?
  • 13 Елена

    2 0 Отговор
    "Мултимедийни и светлинни решения, които за първи път присъстват на българска сцена."Ха,ха,ха,,,,,,почти като "Скорпионс"-Милидаре!
  • 14 Чочо

    2 0 Отговор
    Грандиозен концерт нанайси. Познати, работеши на стадиона казаха, че стадионът е бил полупразен. Поканил е маса други изпълнители, защото сам не може да направи 2 часа концерт. Това не е Лили Иванова или Георги Христов, които пеят пред претъпкани зали, а в Русия и стадиони, които сами изнасяят концертите си и не ги превръщат в тържествена партийна програма по случай 9 септември. Да е жив и здрав, но за певец не става. Да продуцира музиканти. Парички Партията дала и да не ни занимава с т.нар. си музика.