Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 10:41 3 907 12

Неузнаваема: Мими Иванова се подмлади с 30 години (СНИМКИ)

  • мими иванова-
  • подмладена-
  • пълна промяна-
  • естетическа корекция

76-годишната певица сияе без нито една бръчка по лицето си, с променена форма на носа и веждите, по-плътни устни и избелени зъби

С нова визия изуми публика естрадната звезда Мими Иванова. Преди седмица тя и съпругът ѝ Развигор Попов се появиха на участие в ресторант в Хасково, а визуалните промени у Мими не останаха незабелязани от присъстващите. 76-годишната певица изглежда с поне 30 години по-млада, а чертите на лицето ѝ са тотално неузнаваеми. Иванова сияе без нито една бръчка по лицето си, с променена форма на носа и веждите, по-плътни устни и избелени зъби. „Никой не би казал, че тази жена гони 80 години. Та тя изглежда по-добре, отколкото преди две десетилетия. Вярно е, че има добър ген и винаги е била красавица, но пред старостта всички са равни“, коментират удивени почитатели на Мими, пише "Ретро".

В естрадните среди нейни колежки, които ѝ завидели на новата и драстично подмладена визия, веднага пуснали слух, че Иванова се е подложила на пластична операция в чужбина. Те смятали, че интервенцията, която си е направила, е нашумелият сред родните и холивудските звезди напоследък „фейслифт“. Той представлява пълно, но прецизно направено реконструиране на лицето, без да се правят радикални промени, но в същото време визуално подмладяването да бъде наистина драстично. Пионерки в направата на скъпата процедура бяха част от фолкпевиците у нас, които се довериха на хирурзи в Турция и Америка. Възможно е скалпелът на някой талантлив доайен в естетичната хирургия да е вършал и по лицето на Мими, но самата тя никога не е потвърждавала, че има подобрения по себе си. Певицата винаги е твърдяла, че не е особен привърженик на корекциите и не се е притеснявала да разкрива истинската си възраст, което мнозина нейни колеги от гилдията отказват да правят. Против модерните в последните години филъри с ботокс и хиалурон обаче Иванова не се е изказвала отрицателно. Твърде възможно е зашеметяващият ефект да се дължи и на инжекции в лицето, с които е постигната невероятната ѝ трансформация.

Мими и Развигор вече отново пеят заедно на сцената, след като неотдавна преминаха през тежка житейска битка. Композиторът се сблъска с онкологична диагноза, която обаче бе хваната навреме. След безкръвна операция и терапия във ВМА Попов успя да се възстанови напълно. Плътно до него по време на лечението бе съпругата му, която го обгрижваше денонощно. Заради заболяването Развигор не можеше да пътува в чужбина и не бе виждал дъщеря им месеци наред. Ина живее в Германия, където е женена за ямаец и имат момиченце. Това лято обаче дошла с детето си на гости на родителите си и прекарали няколко седмици заедно.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смях

    14 5 Отговор
    Подмладила се дрън дрън. Научила се е да ползва филтрите на телефона.
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 5 Отговор
    Велика
  • 3 15 лалета

    5 5 Отговор
    Прави се на Лили Иванова...ама не е!
  • 4 А отдолу

    5 1 Отговор
    Опъната ли е, или само са я качили на лифта?
  • 5 Булгар

    10 1 Отговор
    Лицето на 50, ама шията е на 80.
  • 6 За съжаление

    15 0 Отговор
    Никой не може да излъже природата. Клетките остаряват, и то не само външно, но и вътрешно. Всичко е самозаблуда. Пазете поне духа си млад! Това е най- важното
  • 7 Не и не

    10 1 Отговор
    Чудесата на пластичната хирургия, 3 тона кит и боя и фотошопа!
  • 8 Браво на жената

    10 1 Отговор
    Да така е, не й давам повече от 76.
  • 9 Ауууу

    5 1 Отговор
    Да не е вампирясала нещо?
  • 10 АБВ

    10 1 Отговор
    Аман от комплексарски бабички .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 АБВ

    5 1 Отговор
    А градинката и е плешива разпусната като тесто