Last news in Fakti

7 Октомври, 2023 20:28 2 486 4

Екранният Милен от "Алея на славата" загубил книжката си, след като карал пил

  • мак маринов-
  • алея на славата-
  • сериал-
  • шофиране в нетрезво състояние-
  • шофиране-
  • арест-
  • шофьорска книжка

Мак Маринов дори прекарал нощ в ареста заради шофирането в нетрезво състояние

Актьорът Мак Маринов, който изпълнява главната роля в хитовия сериал по Нова телевизия „Алея на славата“, е загубил шофьорската си книжка и попаднал в ареста заради употреба на алкохол преди години, пише „Уикенд“.

След случката актьорът преосмислил доста неща и вече гледа по друг начин на живота.

Във въпросния ден Мак седнал зад волана пил, за което после, разбира, съжалил горчиво. „Каквото и да си мислиш в такъв момент, това не трябва да се прави“, покайва се сега актьорът, който в началото на юли навърши 32 години.

Мак осъзнал, че отнемането на свободата е най-болезнено, защото вътре не можел да прави нищо, дори да мисли. Осъзнал, че за да можеш да бъдеш свободен, трябва да спазваш наложените в обществото правила. Затова към днешна дата той смята, че случилото се е било за добро. Към днешна дата той намалил значително алкохола и вече никога не кара автомобила си, ако е пил алкохол.

Мак Маринов произхожда от артистично семейство. Негов баща е актьорът и преводач Валентин Маринов – Пело, който си отиде от злокачествено заболяване през 2020 година. Загубата била изключително болезнена за Мак Маринов.

Негова майка е актрисата Жоржета Николова. Отначало Маринов записал философия, но по-късно се прехвърлил в НАТФИЗ, където се дипломира през 2017 г. в класа на проф. Ивайло Христов.

В момента младият актьор гради шеметна кариера. Играел е атентатора Атанас в поредицата „Откраднат живот“, Страхил във втория сезон на сериала „Пътят на честта“. Участва и в сръбския сериал „Южен вятър2: Ускорение“, където си партнира и с други български актьори.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВТФ

    4 0 Отговор
    Къв е тоя ?
  • 2 Ало, писачите,

    7 0 Отговор
    Не я е загубил, бе, взели са му я! Май има разлика, а?

    Коментиран от #4

  • 3 днес

    3 1 Отговор
    Нито това момче е актьар - живо дърво си е, даже мрънка и не му се разбира говорът,нито сериалът е "култов"". Посредствен филм с посредствен сценарий....
  • 4 патето Яки

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ало, писачите,":

    Марийка пише че е загубил книжката си, може да изпаднала докато плаща пиенето