Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 08:54 1 932 3

Филип Плейн стана баща за трети път

  • филип плейн-
  • баща-
  • дете-
  • лучия бартоли

Половинката му Лучия Бартоли го е дарила с още един наследник

Филип Плейн стана баща за трети път - 1
Снимкa: Shutterstock

Преди няколко дни повелителят на ексцентричната мода публикува в личния си Instagram профил кратко видео, с което разкри на своите над три милиона последователи в платформата, че половинката му Лучия Бартоли го е дарила с още един наследник, пише dir.bg. На кадрите се вижда как четиридесет и пет годишният популярен дизайнер стои седнал на кожен стол, заобиколен от внушителни букети с жълти рози, държейки на ръце двамата си сина, по-големият от които се радва на своето по-малко братче, спящо спокойно върху оголените гърди на своя татко, чиято дънкова риза е разкопчана.

"Руж Скай Галакси се роди днес в 11:44 ч. - 3,59 кг. Господ е велик!", гласи посланието, което германецът написа към своя пост, събрал хиляди харесвания и още толкова коментари, в които неговите почитатели му отправят своите поздравления и благопожелания.

Бебето е второ отроче за собственика на луксозната марка стоки, отличаващи се от останалите на пазара със своята неповторима екстравагантност, и неговата настояща любима, с която имат още едно, появило се на бял свят през изминалата година. Любопитна подробност е, че моделиерът и първите му две момчета - Ромео Принс, който е от връзката му с модела Фернанда Ригон, и Рокет Хало Оушън, който е от тази с Лучия Бартоли, са родени на шестнадесето число.

Съвсем наскоро носителят на наградата "Национален бранд" за 2007 г., присъдена му от мъжкото списание "GQ", най-после разказа как точно се е запознал със сегашната си изкусителна половинка.

"Лучия ми писа в Instagram, след което, няколко седмици по-късно, на 10 юни 2019 г., видяхме за първи път в Лондон", неотдавна сподели дизайнерът в социалната мрежа, като по този начин издаде, че не той е направил първата крачка в техните отношения. "Няколко дни след това тя ме посети в Южна Франция и повече не се върна в дома си. Лучия е най-удивителната личност в моя живот. Веднага се влюбих в нея! На 16 май тя роди нашия син. Благословен съм да живея с тях двамата. Изпълнен съм с любов към тях, както и към сина си Ромео Принс Плейн, който живее с майка си в Бразилия. Разликата между двамата ми синове е 9 години - същата, както между мен и сестра ми. Още по-магичен е фактът, че двете ми деца и аз сме родени на 16-то число. Благодаря ти, Господи, за цялата тази любов", завърши обяснението си той.

Плейн официално представи жената, откраднала неговото сърце, пред германската преса през 2019 г., малко преди двамата да се отправят на екзотична почивка към Бахамските острови. Тогава избраницата му призна пред RTL, че не се занимава с нищо, освен да бъде партньор на пълно работно време. На въпроса каква е тяхната рецепта за щастие, тя отговори, че се опитват да прекарват повече време заедно и да бъдат неразделни, а Филип допълни, че при всяка удобна възможност се старае да ѝ прави изненади.

Преди броени часове прочутият моден корифей, който малко преди да настъпи радостното събитие, белязало личния му живот, организира парти в дома си, сред чиито гости бяха и провъзгласилите се у нас за инфлуенсъри Нина и Боби, по-известни като Пиленцата от Монако, публикува във виртуалното пространство галерия от няколко изображения, направени по време на едно от свижданията му в болничната стая на неговата изгора. На снимките се вижда как докато тя кърми невръстното им бебе, той и по-големият им син също се хранят - Плейн, седнал на ръба на леглото, в което лежи Лучия, а Рокет на своето столче.

"Phillip Plein" е истински семеен бизнес! Това е първият ни работен обяд заедно", шеговито написа гордият баща, допълвайки, че Ромео Принс им липсва.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тирето

    3 3 Отговор
    Винаги съм си мислел, че тоя е гей...

    Коментиран от #3

  • 2 Соваж бейби

    3 0 Отговор
    Да са живи и здрави!Не си е разголил гърдите нарочно а е бил и той по време на раждане.Докторите веднага след п.връв ...дават детето на бащата да е по спокойно когато чува сърцето на другия си родител и усеща топлина от тялото близка емоция до тази корема на мама...така се прави и тука.
  • 3 Сексуален Козирог

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тирето":

    Какво му пречи да е?